Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:17 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica, contract cu Titan Echipamente Nucleare (document)

ro

05 Mar, 2016 23:27 2208 Marime text
 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind achiziţia de „echipamente de protecţie radiologică pentru încărcare şi transport containere de colectare magnetită radioactivă”, potrivit licitatiepublica.ro.

Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul fiind Titan Echipamente Nucleare SA. Estimat iniţial la valoare de 1717700.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 1717612.00 RON, fără TVA. Contractul ar putea fi subcontractat.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, societatea Titan Echipamente Nucleare a fost înfiinţată în anul 1991. Obiectul de activitate al firmei este „fabricarea altor maşini şi utilaje specifice”. Asociaţi în cadrul companiei sunt Bertrand Freres et Compagnie din Liban şi SIF Muntenia. Principalele categorii de produse oferite de Titan Echipamente Nucleare sunt echipamente din Sistemul de Manipulare Combustibil Nuclear şi Echipamente pentru depozitarea combustibilului uzat în bazinul de stocare.

Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2014, compania SC Titan Echipamente Nucleare SA declarase o cifră de afaceri de 12.979.202 de lei şi un număr de 114 salariaţi.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii