Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:28 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica a cumpărat servicii de asistență în inginerie de la Amec Foster Wheeler Nuclear RO SRL (document)

ro

14 Jan, 2016 15:26 2192 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract de „servicii de asistență în inginerie pentru retehnologizarea și extinderea duratei de viață a Unității 1 de la CNE Cernavodă”.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 196057/14.01.2016, contractul a fost estimat inițial la suma de 540.000 de lei și a fost atribuit pentru suma de 482.158,5 lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Amec Foster Wheeler Nuclear RO SRL, firmă înființată în anul 1993, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, pe strada Grigore Alexandrescu, ce are ca activitate principală „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 14 ianuarie, asociatul unic al firmei este persoana juridică Amec Nuclear Overseas Limited, cu sediul social în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Persoanele împuternicite sunt: Clarkson Iain Geoffrey, Gmeinbauer Jörg, Pavol Stuller și Sorin Patrascoiu.
                                                               
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii