Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nordic Vision SRL, din Iași, contract câștigat în Portul Constanța!

ro

19 Jan, 2021 00:00 2883 Marime text
  • Nordic Vision SRL are sediul social în satul Valea Lupului, județ Iaşi, asociat unic fiind Cătălin Ungureanu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul privind „elaborarea întregii documentații tehnice necesare execuției lucrărilor de reparații capitale și modernizare retea de iluminat pasaj Baza Tehnică (cu organizare de șantier)“.
 
Contractul a fost atribuit societății comerciale Nordic Vision SRL, o societate românească cu capital integral privat, cu sediul în municipiul Iași, înființata în anul 2018.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 130.000 de lei.
 
Potrivit datelor puse la dispoziție de RECOM, acesta fiind consultat la data de 18 ianuarie 2021, SC Nordic Vision SRL are sediul social în satul Valea Lupului, județ Iaşi, asociat unic fiind Cătălin Ungureanu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%, activitatea principală a firmei fiind „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Situaţia financiară pe anul 2018: profit 771157 lei și cifra de afaceri 910532 lei
 
Situaţia financiară pe anul 2019: profit 1050422 lei și cifră de afaceri de 111694 lei.
 

„Povestea noastră“

 
Potrivit nordicvision.ro, Nordic Vision SRL este o „companie tânără care are ca obiectiv principal de activitate furnizarea serviciilor de proiectare şi consultanţă în domeniul infrastructurii de drumuri şi poduri, pentru lucrări noi, de întreţinere şi reparaţii, lucrări topografice şi studii geotehnice aferente infrastructurii, precum şi elaborarea documentaţiilor tehnice în acest domeniu“.
 
Citește și
 
Dane din Portul Constanța intră în reparații. Care sunt și cine se ocupă de lucări

Autoritatea Navală Română cumpără șalupe de aproape 500.000 de euro, pentru Constanța și Jurilovca

Nuclearelectrica SA achiziționează echipament de protecție de la N.G.M. Company SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii