Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi locuri de joacă în Constanța. Cine se ocupă de elaborarea documentației și unde vor fi acestea amplasate? (DOCUMENT)

ro

01 Jul, 2022 00:00 2712 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit societății Ressto Management Grup SRL contractul care are o valoare de 97.000 lei fără TVA și o durată de 12 luni de la semnarea acestuia de către ambele părți
  • Asociații firmei sunt Mihail Morozan și Andrei Cojocaru, ultimul are și calitatea de administrator
  • Zonele în care vor fi amenajate acestea sunt: stațiunea Mamaia- Summerland, strada Baba Novac Bloc BN3, strada Baba Novac  Bloc BN16, strada I. L. Caragiale- zona Supermarket Penny, Aleea Garofiței Bloc L97/ L88/ L89, bulevardul Tomis Bloc T1, Casa Harghitei și strada Operei colt cu strada Alexandru Bogza
 

 
Primăria Constanța a atribuit societății Ressto Management Grup SRL contractul de elaborare documentație tehnico-economică pentru amenajare locuri de joacă.
 
Contractul are o valoare de 97.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente” și o durată de 12 luni de la semnarea acestuia de către ambele părți.
În luna mai, Primăria municipiului Constanța a emis alte șapte certificate de urbanism pentru amenajarea unor locuri de joacă în diferite zone ale orașului.

Zonele în care vor fi amenajate acestea sunt: stațiunea Mamaia- Summerland, strada Baba Novac Bloc BN3, strada Baba Novac  Bloc BN16, strada I. L. Caragiale- zona Supermarket Penny, Aleea Garofiței Bloc L97/ L88/ L89, bulevardul Tomis Bloc T1, Casa Harghitei și strada Operei colt cu strada Alexandru Bogza.


 
Despre Ressto Management Grup SRL
 
Societatea înființată în 2018 cu sediul social în Bragadiru, județul Ilfov a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 1.268.417 lei și un profit de 332.781 lei la 3 angajați.

Asociații firmei sunt Mihail Morozan și Andrei Cojocaru, ultimul are și calitatea de administrator.  Potrivit www.confidas.ro, Cojocaru mai este asociat unic si administrator și în CJC TNK SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Noi locuri de joacă pentru copii se vor amenaja cartierele Tomis Nord, Baba Novac, IL Caragiale dar și în stațiunea Mamaia

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii