Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicio ofertă nu a fost depusă pentru reabilitarea locurilor de joacă din municipiul Tulcea. Licitaţia a fost anulată (document)

ro

28 Aug, 2021 16:53 2698 Marime text
  • În prezent în zonele de agrement ale Municipiului Tulcea au o vechime cuprinsă între 25 -30 ani și necesită întrețineri și reparații frecvente

Primăria Municipiului Tulcea a anulat licitaţia pentru atribuirea unui contract de achiziţie echipament pentru terenuri de joacă.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro, obiectivul principal al achiziției era de reabilitare a locurilor de joacă din Municipiul Tulcea și de a răspunde priorității de dezvoltare a infrastructurii locale. Majoritatea echipamentelor de joacă existente în prezent în zonele de agrement ale Municipiului Tulcea au o vechime cuprinsă între 25 -30 ani și necesită întrețineri și reparații frecvente. Achiziția de echipamente de joacă avea în vedere aspecte referitoare, în special, la eficiența, fiabilitatea și gradul de siguranță pe care îl oferă în mod general utilizatorilor și, în particular, copiilor.
 

„Dezvoltarea locurilor de joacă are ca obiectiv și creșterea numărului de beneficiari aparținând mai multor categorii de vârstă. Copiii învață să-și folosească abilitățile și să-și stimuleze simțurile, dezvoltându-se, totodată, din punct de vedere cognitiv-lingvistic, social, emoțional, fizic și creativ. Achiziția se realizează într-un concept de parc senzorial, dinamic, colorat și inovativ, gândit pentru a facilita interacțiunea copiilor cu mediul înconjurător într-un mod plăcut și relaxant. Necesitatea achiziției este dictată de nevoia și oportunitatea creării unui proiect complex bazat pe naturalețea formelor, segmentat pe grupe de vârstă, atractiv, oferind zone de joacă și relaxare pentru copii, compartimentat în funcție de vârstă“ – se arată în anunţul postat de Licitatiapublica.ro. .

 
Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat ofertanți interesaţi.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii