Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Constanța achiziționează coșuri de gunoi de la Belmar Prod SRL (document)

ro

26 Mar, 2016 09:39 4927 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Municipiul Constanța a atribuit contractul „Achiziție și montare coșuri de gunoi stradale 2015”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Obiectul contractului constă în: se vor achizitiona și monta coșuri de gunoi stradale în scopul menținerii curățeniei stradale în municipiul Constanța și Stațiunea Mamaia, conform descrierilor din caietul de sarcini constand în: 20 bucăți coșuri de gunoi stradale din metal destinate înlocuirii coșurilor avariate din zona peninsulară a municipiului; 345 bucăți cosuri de gunoi stradale din metal, ornamentate cu elemente decorative din lemn destinate parcurilor din municipiu; 780 bucăți coșuri de gunoi metalice pentru înlocuirea coșurilor din polietilenă de pe arterele principale ale municipiului, potrivit licitațiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Belmar Prod SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 568.522,37 lei, iar valoarea finală totală a acestuia a fost de 399.000 lei fără TVA.
 
Înființată în 2008, Belmar Prod SRL, cu sediul social în satul Dumbrava Roşie, pe strada Plantelor, Nr. 48B, județul Neamţ, are un capital social subscris de 500 lei, integral vărsat, activitatea principală fiind comerţul cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne, în magazine specializate.
 
Asociatul unic al firmei este Andreea-Elena Biţa ce deține și funcția de administrator cu puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii