Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobitom SA și Sielbol SRL se vor ocupa de repararea și modernizarea pasajului Cumpenei. Valoarea lucrărilor suplimentare (document)

ro

29 Jan, 2018 22:49 4077 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a atribuit un contract de reparații capitale și modernizare a pasajului Cumpenei, contract în valoare de 1.162.178,25 lei.

Descrierea succintă a contractului, potrivit licitatiapublica.ro : ”Achiziționarea de lucrări suplimentare la contractul de execuție lucrări nr. 116095/19.08.2016 având ca obiect execuție lucrări suplimetare/adiționale aferente obiectivului de investiție „reparații capitale și modernizarea pasajului Cumpenei”.

Asocierea SC Mobitom SA - SC Sielbol va executa lucrările capitale.


Despre societățile câștigătoare

Societatea Mobitom SA a fost înregistrată în anul 1991, în municipiul Constanța.

Conform Registrului Comerțului, consultat la data de 29 ianuarie 2018, capitalul social subscris este de 2.250.542,5 lei , integral vărsat, compus dintr-un număr de  900.217 acțiuni, fiecare a câte 2,5 lei.

Acționarul societății este SC Five-Holding SA, cu sediul social în municipiul Constanța. Administratorii societății sunt Ciuceanu Valentin, Boroş Valentin, Șișu David și Şişu David.

Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este ”fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice”.

SC Sielbol SRL a fost înregistrată în anul  1992. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea are un capital subscris de  50.500 lei, integral vărsat, compus din 2020 părți sociale, fiecare a câte 25 lei.                                                                                                  

Asociați personae fizice sunt Smărăndescu Dorin Ionel, Ştefan Petre și Bădescu Ştefan. Cel din urmă este și administrator.
 
Domeniul de activitate principal este ”lucrări de instalaţii electrice”.                                                                                                                                                                    
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citește și: Ce lucrări suplimentare se vor executa în cadrul proiectului „Reparaţii capitale şi modernizarea Pasajului Cumpenei“ şi cât vor costa (document)

Au fost reluate lucrările la Pasajul Cumpenei din Constanţa Când se termină reabilitarea uneia dintre cele mai aglomerate artere de circulaţie (galerie foto)

În acest moment, sunt sistate Lucrările la Pasajul Cumpenei vor fi finalizate în proporţie de 95 la sută până vara viitoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii