Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:25 31 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății, interpelat de senatorul PSD de Constanța, Ștefan Mihu. Parlamentarul solicită o evidență a achizițiilor de paturi de pe secțiile ATI

ro

13 Oct, 2020 00:00 2193 Marime text
  
  • Senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare ministrului Sănătății prin care îi atrage atenția că înmulțirea galopantă a cazurilor de infectări cu coronavirus impune o serie de măsuri urgente pentru remedierea situației
  • Senatorul PSD de Constanța a cerut oficialului de la Sănătăte, să-i precizeze în scris, câte paturi suplimentare în secțiile de ATI, cu instalațiile aferente, a reușit guvernul să achiziționeze?

Senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare ministrului Sănătății prin care îi atrage atenția că înmulțirea galopantă a cazurilor de infectări cu coronavirus impune o serie de măsuri urgente pentru remedierea situației.
 
„La scurt timp după desfășurarea controversatelor și contestatelor, în termeni de corectitudine, alegeri locale, opinia publică din țara noastră a putut constata, din păcate, o adevărată explozie a numărului de îmbolnăviri de coronavirus.
Nu ne propunem, acum, să analizăm condițiile total improprii și puzderia de nereguli, multe cu iz de infracțiune, în care s-a desfășurat scrutinul din 27 septembrie a.c. și nici legătura directă și mai mult decât evidentă între creșterea alarmantă a numărului de infectări și reunirea la secțiile de votare a unor mase enorme de cetățeni, în pofida situației epidemiologice critice, în contextul scrutinului recent încheiat, ci, doar să punctăm câteva dintre aspectele de actualitate, cele mai stringente, ale crizei sanitare, de natură să producă o profundă îngrijorare și neliniște la nivelul cetățenilor!
Astfel, de la o zi la alta, autointitulatul Grup de Comunicare Strategică, a cărui dimensiune strategică - altfel, „sublimă, dar lipsind cu desăvârșire”, ca să-l parafrazăm pe marele Caragiale - se manifestă, de cele mai multe ori, doar prin comunicate anoste, manipulând profund realitatea sanitară, în funcție de interesele politicianiste ale guvernanților, deci, GCS ne anunță creșterea galopantă și complet aberantă a numărului de persoane depistate pozitiv! Am ajuns „campionii” Europei la numărul de îmbolnăviri zilnice, consecință directă a manierei haotice, dezlânate și lipsită de profesionalism cu care guvernul PNL înțelege să gestioneze criza sanitară și socială provocată de pandemia de coronavirus!”, susține Mihu în cadrul interpelării.
 
Senatorul PSD de Constanța a cerut oficialului de la Sănătăte, să-i precizeze în scris, câte paturi suplimentare în secțiile de ATI, cu instalațiile aferente, a reușit guvernul să achiziționeze?
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii