Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Apărării Naționale reface capacitatea de luptă a vedetei Venus 287 (DOCUMENT)

ro

18 Mar, 2023 16:09 1914 Marime text
Foto cu rol ilustrativ!
 
  • Compania Navirex SRL a încheiat 121 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.972.226,58 de lei.
  • Potrivit Confidas.ro, asociații SC Navirex SRL sunt Marcela Popa, 99 %, restul capitalului fiind deținut de Ion Corina-Melania, Scurtulescu Raluca-Mădălina și Ionita Neli-Oviduta.
 
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02145 Constanța (Centrul de Scafandri) achiziționează servicii de reparație la bloc motor partea dreaptă, la motorul principal al V.M.S. (vedetă maritimă de scafandri) „Venus“- 287.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 59.100 de lei - a fost atribuit companiei Navirex SRL, din Constanța.
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 17 martie 2023, arată că SC Navirex SRL a fost fondată în 1993, se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, iar pentru anul 2021 firma a declarat un profit de 615.180 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, asociații SC Navirex SRL sunt Marcela Popa, 99%, restul capitalului fiind deținut de Ion Corina-Melania, Scurtulescu Raluca-Mădălina și Ionita Neli-Oviduta.
 
Ca administrator apare Marcela Popa.      
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania Navirex SRL a încheiat 121 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 2.972.226,58 de lei.
 
Popa Marcela apare în Navirex SRL și în Nav Consalt SRL, firmă aflată în lichidare, întrerupere temporară de activitate)
 
Scurtulescu Raluca-Mădălina figurează în Navirex SRL și în Birou Arhitectura Studio3plus SRL, iar în trecut a figurat în Scurtulescu Raluca-Mădălina Persoană Fizică Autorizată, radiată.
 
Asta în timp ce Ionita Neli-Oviduta apare în Navirex SRL, iar în trecut a figurat în Total Service SRL, radiată.
 
Foto cu rol ilustrativ!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Bricul Mircea se modernizează! Ce afaceriști se ocupă de „update-uri“
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii