Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Messer România Gaz SRL furnizează gaze medicale Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (document)

ro

20 Jan, 2016 09:06 2708 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a atribuit contractul „Furnizare gaze medicale - 2 loturi (Lot 1 oxigen medicinal la tub si Lot 2 - protoxid de azot la tub)”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cekl mai scăzut.
 
Ambele loturi au fost câștigate de operatorul economic Messer România Gaz SRL, unul cu o valoare de 37.635 lei, iar celălalt de 143.000. astfel valoare totală finală a contractelor a fost de 180.635 lei, fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:
 
Messer România Gaz SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe strada Delea Veche, numărul 24, are un capital social subscris de 2.178.240 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este fabricarea gazelor industriale.
 
Asociatul unic, persoană juridică, este Messer Belgium N.V., cu sediul social în Belgia, iar persoanele împuternicite sunt Wolfgang Indenhuck în calitate de administrator și director general.
 
La finalul anului 2014, reprezentanții firmei au declarat o cifră de afaceri de 71.704.614 lei, datorii în valoare totală de 9.461.667 lei , un profit brut de 11.288.866 lei și un număr mediu de 94 salariați.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii