Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii comisiilor de evaluare a managementului instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean, cazați la hotelul familiei lui Ion Dumitrache (DOCUMENTE)

ro

17 Mar, 2023 00:00 1885 Marime text
  • Din Comisiile de evaluare fac parte și reprezentanți ai unor instituții din alte localități, pentru care Consiliul Județean a achiziționat servicii de cazare la hotelul Carol din centrul municipiului Constanța care aparține societății Eurosantis SRL
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit direct contracte de servicii de cazare și va plăti 2.321 lei fără TVA societății care aparține familiei lui Ion Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanța
  • Asociați în firmă sunt Maria Dumitrache, cu o cotă parte de 40% și Ion Dumitrache, cu o cotă parte de 60%
  • Pentru anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 31.867.032 lei, cu un profit de 2.839.179 lei și un număr de 87 de angajați
  • Compania figurează cu peste 200 de contracte din achiziții publice în valoare de 1.420.824,37 lei
 
 
 
În această perioadă au loc evaluările pentru 2022 a activității managerilor de la Teatrul de Stat Constanta, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă Constanța și Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța.

Din Comisiile de evaluare fac parte și reprezentanți ai unor instituții din alte localități, pentru care Consiliul Județean a achiziționat servicii de cazare la hotelul Carol din centrul municipiului Constanța care aparține societății Eurosantis SRL.
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit direct contracte de servicii de cazare și va plăti 2.321 lei fără TVA societății care aparține familiei lui Ion Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanța.
 
Cazarea Comisiei de evaluare anuală a managementului de la MINAC costă 422,02 lei.
 
Pentru Comisia de evaluare a managementului de la Biblioteca Județeană IN Roman se plătește 211 lei.

Potrivit www.e-licitatie.ro, pentru comisiile de evaluare a managementului de la Teatrul pentru Copii și Tineret, respectiv Muzeul de Artă din Constanța, se va achita aproape 1.700 de lei.
 
 
Eurosantis SRL, în datele Registrului Comerțului
 
Potrivit www.confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul social pe bulevardul Al. Lăpușneanu din Constanța. Capitalul social este de 100.000 de lei. Asociați în firmă sunt Maria Dumitrache, cu o cotă parte de 40%, și Ion Dumitrache, cu o cotă parte de 60%.

Filoftea Petre este administratorul firmei.



„Comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate” este activitatea principală a firmei, conform codului CAEN.

Firma are următoarele sedii secundare sau puncte de lucru: Complex Romanța, Restaurant Romanța, în localitatea Neptun, Complex Romanța, Hotel Romanța, în localitatea Neptun, Intrarea Baza Petrol, din municipiul Constanța, strada Ștefan cel Mare colț cu strada Ilarie Voronca, strada Ștefan cel Mare 35, sediu Birouri pe bulevardul Mamaia 160, Farmacia Dumifarm de pe strada Soveja, Terasa 6 din zona Cazino, stațiunea Mamaia, Terasa Veronica din Venus, municipiul Mangalia, Hotel Veronica din Venus, în zona Butoaie, din stațiunea Mamaia - comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, farmacie zona Cazino, din Mamaia, în comuna Melinești, județul Dolj - Cultura vegetală, creșterea de animale, servicii agricole, farmacie pe bulevardul Tomis nr. 147, Hotel - Restaurant - Bar Complex Florentina, de pe strada I.C. Brătianu din municipiul Constanța, comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice pe bulevardul Tomis nr. 145, comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice pe strada Cișmelei 16, comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice pe strada Ștefan cel Mare nr. 49, punct de lucru în Murfatlar, pe strada Minerului, pentru întreținerea și repararea autovehiculelor, restaurant la Novaci, stațiunea Rînca, județul Gorj, comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice pe strada Prelungirea Liliacului nr. 2, punct de lucru pe strada Câmpia Islaz din Craiova, punct de lucru pe aleea Daliei din Constanța, punct de lucru pe bulevardul 1 Mai din Constanța, punct de lucru pe strada Vârful cu Dor nr. 6.

Pentru anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 31.867.032 lei, cu un profit de 2.839.179 lei și un număr de 87 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 12,88%.

În 2020, compania avea 96 de salariați, la o cifră de afaceri de 25.924.376 lei, cu un profit de 1.930.335 lei.

În anul 2019, firma a raportat 89 de salariați, la o cifră de afaceri de 28.412.007 lei, cu un profit de 264.750 lei.

Compania figurează cu peste 200 de contracte din achiziții publice în valoare de 1.420.824,37 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
sursă foto/FacebookHotelCarolConstanța

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Directorii teatrelor și muzeelor față în față cu examinatorii A început evaluarea anuală a managementului în instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii