Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:20 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mediclim SRL se ocupă de furnizare reactivi pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța (document)

ro

26 Sep, 2016 12:43 2491 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Autoritatea contractantă Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța a organizat o licitație pentru „Furnizare reactivi pentru echipament Qwalys”.
 
A fost depusă o ofertă, și aceea a firmei Mediclim SRL, care a fost desemnată și câștigătoare. Potrivit licitatiapublica.ro, Mediclim SRL a oferit prețul cel mai scăzut pentru „Furnizare reactivi pentru echipament Qwalys”. Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 365.399,09 de lei, fără TVA.  
 
Despre firma câștigătoare
 
Mediclim SRL este o firmă înființată în anul 1994, cu un capital de 6.000 de lei. Asociații firmei sunt Ionescu Gheorghe, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30% / 30%, Ciupe Anda, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30% / 30%, Ciupe Mircea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 40% / 40%. Ciupe Anda și Ciupe Mircea sunt și administratori. Domeniul de activitate al firmei este „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Mediclim SRL a raportat la finalul anului trecut o cifră de afaceri de 46.305.730  de lei și un profit net de 15.636.950 de lei. Firma are un număr mediu de 57 de salariați. De asemenea, Mediclim SRL înregistrează și datorii în valoare de 14.406.724 de lei.

În secţiunea „Documente" a articolului puteţi citi anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii