Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:30 20 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meda Consult SRL Târgovişte furnizează cartuşe către CNAPMC (document)

ro

04 Oct, 2016 13:15 2380 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime“ SA Constanţa a atribuit contractul privind furnizarea de „cartuşe de cerneală, cartuşe de toner şi riboane, conform caietului de sarcini“. Estimat iniţial la valoarea de 431.056 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 316.881 lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Meda Consult SRL. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 4 octombrie, firma a fost înfiinţată în anul 2003, are sediul social în Târgovişte şi se ocupă de comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate. Asociat unic în firmă este Ileana Cristina Nicolescu, care mai deţine şi funcţia de administrator alături de Dragoş Florin Nicolescu.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii