Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meda Consult SRL a obţinut încă un contract de la Primăria Constanţa (document)

ro

04 Oct, 2021 21:12 3448 Marime text

 
  • Meda Consult SRL va furniza consumabile cartușe cu toner pentru imprimante și copiatoare Primăriei Constanța. 
Primăria Municipiului Constanţa a încheiat un acord cadru pentru furnizare consumabile cartuse cu toner pentru imprimante și copiatoare   

Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Achiziția de consumabile cartușe cu toner pentru imprimante și copiatoare“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea  consumabilelor cartușe cu toner pentru imprimante și copiatoare  pentru Primăria Municipiului Constanţaeste Meda Consult SRL. În anul 2019, Primăria Municipiului Constanţa a încheiat un contract de achiziţie consumabile cartuşe cu toner TK3100, de la aceiași firmă.   
 
Atribuirea a avut loc în data de 23.09.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Pentru buna desfășurare a activităților în cadrul serviciilor și direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Constanța, este necesară achiziționarea de cartușe cu toner care să acopere necesarul pentru echipamentele informatice (imprimante, copiatoare) aflate în dotare.
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 6 zile.

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 3-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 82743 lei
 
Despre Meda Consult SRL, firma câștigătoare  
  
Potrivit Confidas.ro., Meda Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Târgovişte.
 
Firma desfaşoară " comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate ". Ileana Cristina Nicolescu este asociat unic al Meda Consult SRL.
 
De administrarea afacerii se ocupă Ileana Cristina Nicolescu și Nicolescu Dragoş Florin. Societatea deține 3 dosare în instanță și 5966 de contracte publice. 

Pentru anul fiscal 2020, profitul net înregistrat a fost de 619.731 lei, cifra de afaceri de 14.051.580 lei şi 3 angajaţi.

Compania Meda Consult S.R.L. a încheiat 5966 contracte de achiziții publice in valoare totală de 26.795.455,22 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, Administratia Strazilor Bucuresti, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura - Centrul judetean Galati.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii