Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:20 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de modernizare a infrastructurii de irigații în Mihail Kogălniceanu. Ce firmă a câștigat contractul

ro

16 May, 2021 10:52 2057 Marime text
  • Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații  Aeroport Mihail Kogălniceanu a atribuit un contract în urma unei licitații pentru modernizarea sistemului de irigații.

Contractul a fost atribuit la data de 6 mai 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 14 mai 2021.

Firma câștigătoare este GREEN LINE CONSTRUCT SRL.


Descrierea contractului:

Lucrări de modernizare a infrastructurii de irigații în localitatea Mihail Kogalniceanu în cadrul proiectului „MODERNIZARE SISTEM DE IRIGATII – OUAI AEROPORT – COMUNA MIHAIL KOGALNICEANU JUD. TULCEA”, cuprinzând: construcții și instalații, montaj utilaje, echipamente tehnologice si funcționale, utilaje, echipamente tehnologice si funcționale care necesită montaj, organizare de santier, probe tehnologice si teste
NOTA: Termenul pana la care operatorii economici pot solicita clarificari este de 12 zile. Autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari (daca acestea au fost primite in termen), cu 7 zile inainte de data stabilita pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 4078009.72 lei

Despre societatea câștigătoare

GREEN LINE CONSTRUCT SRL a fost înființată în anul 2008 în Dâmbovița.


Firma și-a schimbat sediul în anul 2017. Sediul social actual este în Bucureşti, Sectorul 6.

Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 20 acțiuni, fiecare a câte 10 lei.

Gogonea Cristina Giorgiana este asociat unic și administrator al GREEN LINE CONSTRUCT SRL.

Domeniul de activitate principal este reprezentat de activităţi de întreţinere peisagistică.

Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat un profit de 1378965lei și un număr mediu de 5 salariați. Cifra de afaceri netă: 2620920 lei.

Cifrele pe anul 2019 arată astfel: o pierdere de 142822 lei și un număr mediu de 5 angajați. Cifra de afaceri netă: 4494403 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii