Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:29 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de dragaj în porturile Constanţa şi Midia executate de o firmă italiană

ro

30 Mar, 2017 11:23 2100 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a atribuit recent firmei Impresa Di Costruzioni ING. E. Mantovani S.P.A. un contract de dragaj de întreţinere în bazinele şi şenalele porturilor.
Conform licitatiapublica.ro, execuţia operaţiunilor de dragaj de întreţinere se realizează în vederea aducerii la cota corespunzătoare a adâncimilor pe zonele propuse din porturile Constanţa şi Midia. Acestea se execută în baza atribuţiilor prevăzute la art. 24, alin. 1, litera d din OG nr. 22/1999, iar valoarea totală finală a contractului este de 10.939.635,25 lei. Din cele şase oferte primite a fost atribuit contractul către Impresa Di Costruzioni ING. E. Mantovani S.P.A., o societate cu sediul în Italia.

Contactat telefonic, reprezentantul firmei de avocatură care se ocupă cu contractarea de licitaţii pentru această societate a declarat că firma se ocupă în primul rând cu lucrările maritime, dar şi cu cele portuare şi fluviale, precum şi cu lucrări de dragaj.

"Firma are câteva sute de angajaţi şi este de aproximativ trei ani prezentă pe piaţa din România. Acesta este primul contract obţinut cu Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa" - au mai declarat pentru ZIUA de Constanţa reprezentanţii firmei de avocatură. 

 
În secţiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii