Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuințe sociale pentru protejarea persoanelor cu dizabilități vor fi construite în Băneasa, județul Constanța (document)

ro

02 Nov, 2019 00:00 3197 Marime text

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru proiectul „Sprijin pentru o viață normală”.
Atribuirea a avut loc la data de 4 octombrie 2019, publicarea rezultatului licitației fiind efectuată în data de 1 noiembrie. Obiectul contractului constă într-un contract de achiziție publică de servicii de proiectare, respectiv elaborare Studiu de Fezabilitate (SF)/Documentație Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI), Documentație Tehnică pentru Autorizația de Proiectare (DTAC), Proiect Tehnic (PT), Documentație pentru Detalii de Execuție (DDE), în cadrul Proiectului „Sprijin pentru o viață normală”. Valoarea contractului este de 84.000 de lei.


Practic, proiectul constă în construirea a patru locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe Str. Trandafirilor, în comuna Băneasa, jud. Constanța și reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea unui centru de zi pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe Str. Bujorului, comuna Băneasa.


Nide Com Serv SRL a câștigat contractul. Înființată în anul 1992, firma are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris, de 759.200 de lei, integral vărsat, este compus din 7.592 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Firma este controlată de Carmina Demetriad şi Nicuşor Laurenţiu Demetriad, fiecare cu 50% din capitalul social. Nicuşor-Laurenţiu Demetriad este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.


În 2018, Nide Com Serv SRL, din judeţul Dolj, a semnat un contract şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru „Servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect «Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare» - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea direcţiei“.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


Citește și:

Localitatea constănţeană Corbu va avea un after school nou. Ce investiţie s-a făcut (document)

DGASPC Constanţa a încheiat un nou contract cu firma Nide Com Serv (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii