Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuințe sociale în Negru Vodă. Ce firmă va elabora proiectul tehnic

ro

19 Jul, 2021 00:00 3932 Marime text
  • Globeterra SRL va elabora proiectul tehnic pentru implementarea unui proiect la Negru Vodă
  • Este vorba de construirea de locuințe sociale
 
Primăria Negru Vodă a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de proiectere faza PAC/PT/DDE/CS inclusive asistență tehnică pentru construirea unor locuințe sociale în localitate.
 
Mai precis, este vorba de proiectul „Construire ansamblu de locuințe sociale în orașul Negru Vodă" aferente proiectului "Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă".
 
Atribuirea a avut loc pe 7 iulie 2021, rezultatul final fiind postat pe licitatiapublica.ro la data de 16 iulie. Valoarea totală a proiectului este de 215.380 lei, firma câștigătoare fiind Globexterra SRL.
 

Globexterra SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 20111, firma ea are sediul în municipiul Focşani. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Marius Băiţelu este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Compania Globexterra S.R.L. a încheiat 134 contracte de achiziții publice in valoare totală de 26.516.169,43 lei.
 
Amintim că în mai, licitația la care facem referire a ajuns pe masa celor de la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia cu numărul 1074/C3/1040 din data de 25.05.2021 privind contestația formulată de o firmă din Focșani cu privire la o licitație organizată de Primăria Negru Vodă, județul Constanța.
 
 Prin contestația nr. 1546/28.04.2021, înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor sub nr. 22135/28.04.2021, înaintată de Globexterra SRL, cu sediul în Focșani, str. Gheorghe Asachi, reprezentată legal de Băițelu Marius, administrator și convențional prin Cabinet de Avocat Dan Paulopol-Necula,formulată împotriva raportului procedurii nr. 3775/21.04.2021, întocmit de autoritatea contractantă, Orașul Negru Vodă (Primăria Negru Vodă), cu sediul în Negru Vodă, șos. Mangaliei, județul Constanța, în procedura simplificată organizată în vederea atribuirii unui contract de „Servicii de proiectare faza PAC/PT/DDE/CS inclusiv asistență tehnică a proiectantului pentru obiectivul Construire ansamblu de locuințe sociale în orașul Negru Vodă aferente proiectului Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă- cod SMIS 125055”, inițiată cu anunțul de participare simplificat nr. SCN1080444, publicat la data de 23.12.2020, s-a solicitat anularea, în parte, a raportului procedurii și a tuturor actelor subsecvente și obligarea autorității contractante la reevaluarea ofertei operatorului economic Șantier În Lucru SRL, clasat pe locul 1. 


CNSC, asupra cauzei de față, constată următoarele:
„Admite contestația formulată de Globexterra SRL în contradictoriu cu Orașul Negru Vodă (Primăria Negru Vodă) și anulează raportul procedurii nr. 3775/21.04.2021 și actele subsecvente acestuia, în partea ce privește evaluarea ofertei Șantier În Lucru SRL. Totodată, Consiliul obligă autoritatea contractantă să reevalueze această oferta, în termen de 15 zile de la primirea prezentei decizii. Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, dar împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) și art. 29 din Legea nr. 101/2016”.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii