Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Simevo-Best SRL și-a adjudecat de la Primăria Ciucurova lucrările pentru modernizarea sistemului de iluminat în comună (DOCUMENT)

ro

25 Aug, 2023 12:55 871 Marime text
  • Simevo-Best SRL este deținută și administrată de Mariana Șapera.
  • În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
Simevo-Best SRL din comuna tulceană Mihail Kogălniceanu și-a adjudecat de la Primăria Ciucurova contractul pentru lucrările de modernizare a sistemului de iluminat din comună.
 
Contractul are o valoare de 725.000 de lei fără TVA,  fiind estimat inițial la 870.000 de lei fără TVA.
 
Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse inițial două oferte, dar una fiind retrasă ulterior.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că nu este posibilă subcontractarea.
 
Titlul contractului este „Execuție lucrări pentru investiția «Modernizarea sistemului de iluminat public în Comuna Ciucurova»“.
 
„Având în vedere Contractul de Finantare nerambursabilă cu AFM pentru realizarea proiectului Modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Ciucurova, județul Tulcea, în valoare de 870.000 lei, este necesară și oportună încheierea unui contract execuție lucrări pentru care se va aplica legislaţia naţională în domeniul achiziţiilor publice“, a arătat autoritatea contractantă.
 
Despre Simevo-Best SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 25 august 2023, Simevo-Best SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul social în comuna Mihail Kogălniceanu, din județul Tulcea, pe strada Industriei, nr. 1 și se ocupă în principal de alte activități de curățenie n.c.a.
 
Firma are un punct de lucru în Tulcea.
 
Asociat unic și administrator este Mariana Șapera, al cărei nume se leagă și de Fiesta Dunării SRL și Șapera Mariana Servicii Persoană Fizică Autorizată, ambele din Murighiol.
 
Societatea figurează cu 162 de atribuiri directe (Comuna Pardina, Comuna Hamcearca, Comuna Niculițel, dar și alte autorități contractante) și trei contracte publice (Comuna Ciucurova, Comuna Slava Cercheză, Comuna CA Rosetti).
 
În 2022, Simevo-Best SRL a declarat trei angajați, profit peste 92.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 665.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O comună din Tulcea cumpără buldoexcavator de la Terra România Utilaje de Construcții SRL (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii