Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria Topolog, contract cu Secunet Project SRL București pentru Centrul de monitorizare a situației din localitate (DOCUMENT)

ro

21 Nov, 2023 17:00 1182 Marime text
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Secunet Project SRL din București se va ocupa de furnizarea și instalarea echipamentelor pentru Centrul de monitorizare în timp real a situației din Topolog, în urma contractului adjudecat de la Primăria Comunei Topolog.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Denumirea contractului este „Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate- Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem Wi-fi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare, instruire“.
 
Conform sursei citate, valoarea totală a contractului este de 841.111,15 lei fără TVA, inițial contractul fiind estimat la 880.195,28 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre Secunet Project SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 21 noiembrie 2023, Secunet Project SRL a fost înființată în 2016, are sediul social în București, Sectorul 3, stradas Miletin, nr. 49 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociați sunt Maria Laiu și Elena Cristina Badea, iar administrator este Cristian Predescu.
 
Firma figurează cu 29 de contracte publice, printre autoritățile contractante regăsindu-se Primăria Sectorului 4 București, Ministerul Apărării UM 02547 București, Direcția de Mobilitate Urbană Sectorul 4, dar și altele.
 
În 2022, societatea a declarat 88 de angajați, profit peste 2,81 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 42,27 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mai multe terenuri scoase la vânzare de Primăria Comunei Topolog, județul Tulcea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii