Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Comuna Sarichioi, contract cu societatea care a furnizat urne de vot Primăriei Constanța, pentru alegerile europarlamentare (DOCUMENT)

ro

01 Oct, 2023 13:42 1002 Marime text
  • Lavitex Prod SRL este deținută și administrată de Lilea Chivu și Valeriu Chivu
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Lavitex Prod SRL, din Breaza, județul Prahova, și-a adjudecat de la Primăria Sarichioi contractul vizând dotările pentru locul de agrement tematic din comună.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 536.517 lei fără TVA, față de estimarea inițială, de 536.917 lei fără TVA.
 
Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
În anul 2019, Lavitex Prod SRL Breaza a semnat cu Primăria Constanța contractul pentru furnizarea urnelor de vot în cadrul alegerilor europarlamentare.
 
Titlul contractului de la Sarichioi este „Achiziție dotări spațiu agrement tematic în cadrul proiectului «Achiziționare pontoane și dotări pentru loc de agrement tematic în comuna Sarichioi, județul Tulcea»“.
 
În descrierea achiziției publice, se precizează următoarele: „Comuna Sarichioi județul Tulcea a depus în cadrul Programului Operational pentru Pescuit și Afaceri Maritime – POPAM – Strategia de Dezvoltare locală a zonei pescărești Delta Dunării – Măsura 2 - Valorificarea patrimoniului natural și măsuri de protejarea a mediului în zona Flag Delta Dunării, proiectul «Achiziționare pontoane și dotări pentru loc de agrement tematic în comuna Sarichioi, județul Tulcea», în acest sens fiind semnat contractul de finantare nr. 880/2023“.
 
Autoritatea contractantă a explicat că „pentru atingerea obiectivului proiectului, solicitantul își propune să achiziționeze dotari pentru amenajare loc de agrement tematic în sat Sarichioi, comuna Sarichioi, jud Tulcea“.
 
Dotările contractate astfel includ tobogane, delfini pe arc, balansoare, cățărătoare, complex de joacă, cișmea, coșuri de gunoi, jardiniere, dale din cauciuc, toate ecologice, aparate de fitness, dar și altele.
 
Despre Lavitex Prod SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 octombrie 2023, Lavitex Prod SRL a fost înființată în 1995, are sediul social în Breaza, județul Prahova, pe strada Viitorului și se ocupă de fabricarea altor mașini și utilaje specifice n.c.a
 
Firma mai are un punct de lucru în Breaza.
 
Asociați sunt Lilea Chivu și Valeriu Chivu, ambii fiind și administratori, iar numele lor regîsindu-se și în Byxan Trans SRL Breaza.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu 5.632 de achiziții directe (Municipiul Adjud, Comuna Almașu, Comuna Botoroaga, dar și alte autorități contractante) și 49 de contracte publice (Comuna Valea Măcrișului, Sectorul 6, cONSILIUL Local Chiajna, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, firma a declarat 46 de angajați, profit peste 4,64 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 89,37 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Orașului Cernavodă, județul Constanța cumpără coșuri stradale. Ce valoare are contractul și ce societate se va ocupa (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii