Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea O asociere de firme a câștigat acordul cadru de toaletare arbori în sistem de alpinism utilitar de pe raza municipiului (DOCUMENT)

ro

27 Jul, 2023 18:00 1211 Marime text
  • Compania Servicii Publice SA Tulcea a atribuit acordul cadru de prestări servicii de doborâre și toaletare arbori în sistem de alpinism utilitar de pe raza municipiului Tulcea unei asocieri formate din SC Garden Center Grup SRL și Ro-Verde Landscaping SRL
  • Acordul cadru are o valoare de 676.600 lei fără TVA
  • Cele două firme au câștigat mai multe contracte în ultimii ani și de la Primăria Constanța
  • În 2022, Garden Center Grup SRL a declarat 139 de angajați, profit peste 8,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 135,65 de milioane de lei
  • Cifra de afaceri a fost de 74,728,785 lei în anul 2022 pentru Ro-Verde Landscaping SRL, cu un profit de 2,231,274 lei și 140 de angajați
 
 
Compania Servicii Publice SA Tulcea ai căror acționari sunt municipiul Tulcea și Energoterm SA (n.r. acționat UAT municipiul Tulcea) a atribuit acordul cadru de prestări servicii de doborâre și toaletare arbori în sistem de alpinism utilitar de pe raza municipiului Tulcea unei asocieri formate din SC Garden Center Grup SRL din Măgurele și Ro-Verde Landscaping SRL din Ilfov.

Acordul cadru are o valoare de 676.600 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.
 
Garden Center Grup SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 16 iulie 2023, Garden Center Grup SRL a fost înființată în anul 2003, are sediul în Măgurele, județul Ilfov, pe strada Atomiștilor, nr. 127-135 și se ocupă de cultivarea altor plante permanente.
 
Firma are un punct de lucru și în Tuzla, județul Constanța, dar și în Cluj și Ilfov.
 
Asociat unic și administrator este Ion Olteanu, al cărui nume se leagă și de Eco Horticultura SRL și Eco Hortirom SRL, ambele din București, de Eco Distribution SRL și Ro-Verde Landscaping SRL, ambele din Ilfov, dar și de Eco Plant Import Export SRL București (unde este administrator).
 
Garden Center Grup SRL figurează, potivit termene.ro, cu 733 achiziții directe (Comuna Jilava, Universitatea Politehnică din București, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, dar și alte autorități contractante), dar și cu 72 de contracte publice (Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ R.A. Craiova, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, Garden Center Grup SRL a declarat 139 de angajați, profit peste 8,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 135,65 de milioane de lei.

Amintim faptul că societatea Garden Center Grup în asociere cu Ro Verde Landscaping SRL au câștigat contractul serviciul de tăiere, igienizare, toaletare și tăiere de corecție cuprinde: vestul municipiului Constanța delimitat de I.C. Brătianu, str. Dezrobirii, bd. AIexandru Lăpușneanu, bd. 1 Decembrie și centrul municipiului Constanța încadrat între bulevardele: I.C. Brătianu, bd. Ferdinand, bd.1 Decembrie, bd. AIexandru Lăpușneanu, str. Soveja și bd. Mamaia, până la Pod Pescărie plus Parc Tăbăcărie și stațiunea Mamaia. Suma contractată atunci a fost de peste 3,8 milioane de lei dar și un contract cu privire la reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța, fiind vorba de 10 locații în cauză în valoare de 3.798.078,69 lei.
 

 Ro - Verde Landscaping SRL
 
Firma are sediul social în Petrești, județul Ilfov, a fost înfiinţată în anul 2011, de Maria Lazăr, în calitate de asociat unic, iar administrația companiei era asigurată de Cătălin Marius Vișan.
 
În anul 2012, Maria Lazăr decide să-și cesioneze părţile sociale deţinute la SC Ro-Verde Landscaping SRL către Iuliana Madlen Lazăr și către administrator Cătălin Marius Vișan. 
 
Iuliana Madlen Lazăr este un fost consilier prezidenţial, din timpul mandatului fostului președinte Ion Iliescu, decorată în anul 2002 cu Ordinul Național pentru Merit în grad de cavaler.
 
Compania în cauză este deținută în prezent de către doi asociaţi, Ion Olteanu și Cătălin Marius Vișan. Olteanu este și administrator al companiei.
 
SC Ro-Verde Landscaping SRL a achiziționat, în anul 2014, de la doi asociaţi, Oprea și Marin Căpățînă, toate părțile sociale ale unei alte firme, SC Căpățînă Company SRL, iar, în anul 2015, împreună cu o altă societate, SC Garden Center Grup SRL, a preluat de la doi cetățeni greci (Ioakeim Batidis și Panagiotis Moschos) capitalul social al SC Agrodynamic SRL.
 
Cifra de afaceri a fost de 74,728,785 lei în anul 2022, cu un profit de 2,231,274 lei și 140 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 25.80%.

Potrivit www.termene.ro firma figurează cu contracte din achiziții publice în valoare de 257.405.727,55 lei.
 
În luna februarie a.c., aceeași asociere a câștigat contractul de  reabilitare a cinci locuri de joacă din Constanța. Este vorba despre locurile de joacă amplasate pe strada Cișmelei, strada Pictor Nicolae Tonița, aleea Egretei, strada Bravilor și strada Dionisie cel Mic, contract în valoare de 2.189.211,72 lei fără TVA.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Aproape 3,8 milioane de lei plătește Primăria Constanța pentru amenajarea a 10 locuri de joacă pentru copii (DOCUMENT)

S-au luptat pentru un contract de 80 de milioane de lei de la Primăria Constanța. Ce a decis Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii