Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Una dintre firmele familiei Butnaru din Medgidia asigură și hrana elevilor din comuna Crucea (DOCUMENT)

ro

09 Mar, 2024 16:37 730 Marime text
  • Valoarea contractului atribuit prin cumpărare directă este de 374.976.87 lei fără TVA, respectiv 75.500 euro fără TVA
  • Chrisel Biopro SRL înființată în anul 2020 și controlată de Cristian Moldoveanu și Blanca-Elena Butnaru a raportat în anul 2022, firma o cifră de afaceri netă de 276.727 de lei și pierderi de 31.295 lei
  • Potrivit www.termene.ro., compania a mai câștigat contracte similare la primăriile Cerchezu și Dumbrăveni din județul Constanța
  • Blanca-Elena Butnaru este fiica lui Marian Butnaru, șeful Agenției Teritoriale a Autorității Rutiere Române Constanța

     
Primăria Crucea, județul Constanța a atribuit un contract de servicii de catering, masa caldă în cadrul Programului național „Masă sănătoasă” pentru preșcolarii și elevii din cadrul unităților de învățământ primar, gimnazial, profesional și liceal din localitate.
Câștigătorul contractului este SC Chrisel Biopro SRL.
Valoarea contractului atribuit prin cumpărare directă este de 374.976.87 lei fără TVA, respectiv 75.500 euro fără TVA.


Despre SC Chrisel Biopro SRL

Societatea are sediul social în Medgidia, pe strada Decebal și a fost înființată în anul 2020. Cristian Moldoveanu și Blanca-Elena Butnaru sunt asociați cu cote egale în firmă, iar administrator este Blanca-Elena Butnaru.
Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 276.727 de lei și pierderi de 31.295 lei.
Blanca-Elena Butnaru mai apare în firma Marigen Prod SRL, alături de părinții ei, Elena Odeta Butnaru și Dragoș Marian Butnaru.
Reamintim, în 2022, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Chrisel Biopro SRL, prin reprezentant legal Blanca-Elena Butnaru. Compania dorea să construiască o spălătorie auto sef-service cu 6 boxe, în municipiul Medgidia, pe str. Republicii, nr. 86D, Lot 2.



Marigen Prod SRL se ocupă de alte activitati de alimentatie, are sediul social pe strada Tudor Vladimirescu, Medgidia, județ Constanța, și îi are ca asociați pe Butnaru Elena Odeta, cu 90.9 %, Butnaru Blanca-Elena, cu 4.55 % și pe Butnaru Dragoș-Marian, cu 4.55%. Administrator eset Butnaru Elena Odeta.
 
Butnaru Blanca-Elena mai apare în Chrisel Biopro SRL iar Butnaru Dragoș-Marian în Xtreme Fitness SRL.


Marian Butnaru este și șeful Agenției Teritoriale a Autorității Rutiere Române Constanța.

Potrivit www.termene.ro., compania a mai câștigat contracte similare la primăriile Cerchezu și Dumbrăveni din județul Constanța.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
 
Citește și:

Firma familiei Butnaru a contestat licitația pentru servicii de catering organizată de Primăria Mihai Viteazu în cadrul Programului de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolari și elevi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii