Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Un nou contract pentru Saga Infrastructură, firmă intrată în atenția Consiliului Concurenței, de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

ro

25 Jan, 2024 09:34 1521 Marime text
  • Este vorba despre contractul de proiectare și execuție pentru „Sistematizare pe verticală Zona de Vest Municipiul Mangalia" în valoare de 9.993.164.67 lei fără TVA
  • Potrivit termene.ro, asociat majoritar al societății Saga Infrastructură SRL este Grecu Cristina Georgiana, cu 85,02 % și Cătălinoiu Marian, cu 14,98% care este și administrator
  • În anul 2022 ale societatea a declarat o cifră de afaceri de 39.964.241 de lei, profit de 1.687.974 de lei și 77 de angajați
  • Saga Infrastructură SRL figurează cu 35 de contracte din achiziții publice directe
 
 
Saga Infrastructură SRL din Călărași a câștigat un nou contract de la Primăria Mangalia.

Este vorba despre contractul de proiectare și execuție pentru „Sistematizare pe verticală Zona de Vest Municipiul Mangalia" în valoare de 9.993.164.67 lei fără TVA, aproximativ 2 milioane de euro fără TVA.

Sistematizarea se impune din cauza stării de degradare a structurii rutiere, acolo unde există, existența drumurilor de pământ care conduc la condiții improprii de trafic în special în anotimpurile ploioase, aspectului inestetic al zonei ca urmare a dărâmării bateriilor de garaje, necesității alinierii tramei stradale la cerinţele legale prin asigurarea dimensiunilor standard cerute de legislația specifică pentru trotuare și asigurării unor zone de parcare conform normativelor aplicabile în domeniu, se arată în contractul atribuit de municipalitatea din sudul litoralului.
 
Despre Saga Infrastructură SRL
 
Potrivit termene.ro, asociat majoritar al societății Saga Infrastructură SRL este Grecu Cristina Georgiana, cu 85,02 % și Cătălinoiu Marian, cu 14,98% care este și administrator.
 
Societatea are sediul social în Călărași, str. Varianta Nord 1, are punct de lucru în București la domiciliul asociatului majoritar și realizează venituri din Lucrări de construcții.
 
Grecu Cristina Georgiana mai este asociat în Office Car SRL (2001) București, iar Cătălinoiu Marian administrează societatea înființată recent de către Fusa Gheorghe Octavian și Istrate Ovidiu Nicușor, Isov Construction SRL București.
 
Datele financiare pentru anul 2022 ale societății Saga Infrastructură SRL Călărași sunt: cifră de afaceri de 39.964.241 de lei, profit de 1.687.974 de lei și 77 de angajați.
 
Societatea Saga Infrastructură SRL a contractat 35 de contracte din achiziții publice directe.
În 2023, Saga Infrastructură SRL și-a adjudecat și acordul-cadru de peste trei milioane de euro de la Primăria Mangalia, pentru reparațiile curente ale drumurilor din municipiu.
 
Totodată, în primăvara anului trecut, compania intrase în atenția Consiliului Concurenței în investigațiile Consiliului vizând posibile trucări ale licitațiilor organizate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA), prin Direcțiile de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța, Brașov, București și Timișoara.
 
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța Saga Infrastructură SRL, din Călărași, acord-cadru de peste trei milioane de euro cu Primăria Mangalia (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii