Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare a documentației tehnico economice pentru Teatrul de Stat (DOCUMENT)

ro

06 Feb, 2024 17:00 806 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentatie tehnico-economică aferentă obiectivului de investitii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanta'', (PT, DTAC, avize, altele: DTOE, DDE, caiete de sarcini și asistență tehnică din partea proiectantului)
  • Câștigătorul contractului în valoare de 358.128 lei este Holiday D'Sign Consult SRL din Constanța
  • Pentru 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.376.575 lei și profit de 106.708 lei la un număr mediu de 3 angajați
  • Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 2.64%, potrivit www.termene.ro
  • Holiday D'Sign Consult SRL figurează cu peste 30 de contracte din achiziții publice în valoare totală de 2.5 milioane lei
     
 
 
Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentatie tehnico-economică aferentă obiectivului de investitii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanta'', (PT, DTAC, avize, altele: DTOE, DDE, caiete de sarcini și asistență tehnică din partea proiectantului).

Câștigătorul contractului în valoare de 358.128 lei este Holiday D'Sign Consult SRL din Constanța.

Elaborarea documentației tehnico-economice se va realiza conform cerințelor din caietul de sarcini în două faze, respectiv:

Faza I – Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Documentaţie Tehnică pentru Organizarea
Execuției lucrărilor (DTOE), documentaţii pentru obţinerea avizelor, Proiect Tehnic (PT), Caiete de sarcini (CS), detalii de execuție
(DDE).
Faza II – Prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului.
 
Despre Holiday D'Sign Consult SRL
 
Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti, pe strada Italiană nr.16.

Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale.

Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Adrian.

Acesta este unic asociat și administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.

Pentru 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.376.575 lei și profit de 106.708 lei la un număr mediu de 3 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 2.64%, potrivit www.termene.ro.

Holiday D'Sign Consult SRL figurează cu peste 30 de contracte din achiziții publice în valoare totală de 2.5 milioane lei.
 
Alte contracte cu primăriile Constanța și Medgidia Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“.

Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
Citește și:

Licitații Constanța Holiday D'Sign Consult, unic ofertant pentru elaborarea documentației de reabilitare a Casei Căsătoriilor
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii