Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice O companie înființată anul trecut, câștigă deja al patrulea contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

ro

12 Aug, 2023 16:37 1402 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un nou contract pentru verificarea tehnică a proiectului de reabilitare energetică pentru imobilul școlii gimnaziale numărul 36 „Comandor Dimitrie Știubei”
  • Valoarea contractului este de 34.900 de lei
  • Câștigătorul contractului este un SRL din Constanța înființat în 2022 care și-a mai adjudecat anul acesta și contractele de verificare tehnică a proiectelor de reabilitare a imobilelor Liceului Teoretic „Lucian Blaga“ Constanţa, școlii gimnaziale nr. 37, respectiv școlii Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanţa.
  • Este vorba despre SC Quality Designs Assurance SRL care aparține lui Andrei Deacu potrivit www.termene.ro
  • După primele 10 luni de activitate, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 20.000 de lei, profit net de 15.850 de lei la un singur angajat


Primăria Constanța a atribuit un nou contract pentru verificarea tehnică a proiectului de reabilitare energetică pentru imobilul școlii gimnaziale numărul 36 „Comandor Dimitrie Știubei” din municipiu.
Valoarea contractului este de 34.900 de lei.
Câștigătorul contractului este un SRL din Constanța înființat în 2022 care și-a mai adjudecat anul acesta și contractele de verificare tehnică a proiectelor de reabilitare a imobilelor Liceului Teoretic „Lucian Blaga“ Constanţa, școlii gimnaziale nr. 37, respectiv școlii Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanţa.


Este vorba despre SC Quality Designs Assurance SRL din Constanța care se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Firma nu este plătitoare de TVA.



După primele 10 luni de activitate, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 20.000 de lei, profit net de 15.850 de lei la un singur angajat.
Firma aparține lui Andrei Deacu potrivit www.termene.ro.




Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații publice Compania lui Marian Radu Dragomir a câștigat un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii