Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Energomontaj SA și-a adjudecat contractul pentru reparația reţelelor de transport şi distribuţie energie termică (DOCUMENTE)

ro

01 Apr, 2024 12:51 543 Marime text



Primăria Constanța a atribuit prin anunț simplificat care vizează execuția lucrărilor de reparație a rețelelor de transport și distribuție energie termică.

Câștigătorul contractul în valoare de 8.745.626.34 lei fără TVA a revenit celor de la Energomontaj.

Obiectul prezentului contract de achiziție publică constă în achiziţia lucrarilor de reparaţie a reţelelor de transport şi distribuţie energie termică strada Stefan cel Mare tronson cuprins între (strada Mihai Viteazu-Restaurant Zorile), B-dul Ferdinand tronson cuprins între (str Theodor Burada-str Mircea cel Batran), str.Cuza Voda tronson cuprins între (str Atelierelor-str Mircea cel Batran), strada.Rascoalei 1907 tronson cuprins intre (str Stefan cel Mare-B-dul Ferdinand), strada General Manu tronson cuprins intre (str Stefan cel Mare -B-dul Ferdinand).

Despre Energomontaj SA
 
Potrivit Confidas, societatea Energomontaj SA a fost înființată în anul 1992, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat“.
 
Conform sursei citate, în 2021 Energomontaj SA a avut o cifră de afaceri de 157.678.704 lei, un profit net de 261.695 lei și 850 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 135.800.797 lei, un profit net de 2.104.848 lei și 898 angajați.
 
Potrivit Confidas, acționari în firmă sunt Listă acționari (99,99%) și AE.PAS.
 
Printre persoanele din conducere sau autorizate se numără: Ioan Popa, Gheorghe Andrei, Mihai – Alexandru Kessler, Vlad – Sebastian Popa, Eugen – Paltin Pișleagă (administratori), Marian Botu, Ion Ștefan - Duicu (împuterniciți sucursală), Cristinel Șimonescu, Ioan Popa, Mihai – Alexandru Kessler (directori).       
 
Confidas informează și că Energomontaj SA a încheiat 116 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 450.744.460,67 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Elsaco Electronic SRL câștigă și contractul de proiectare și execuție lucrări reabilitare rețele de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii