Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Două firme de consultanță cu lipici la bani publici și-au împărțit un contract de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba?(DOCUMENT)

ro

28 Feb, 2024 17:00 858 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit serviciul de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) proprietate privată a municipiului Constanța supuse procedurii de vânzare/emitere aviz DGEF – Lot 1, respectiv Serviciul de evaluare a bunurilor imobile aparținând domeniului public sau privat al municipiului Constanta în vederea fundamentării unor decizii administrative - specifice administrării și gestiunii acestora -Lot 2
  • Câștigătorii contractelor sunt Primoval SRL și Androniu Consulting SRL
  • Lotul I în valoare de 169.000 lei a revenit lui Androniu Consulting SRL
  • Lotul II în valoare de 155.000 lei a revenit celor de la Primoval SRL
 
 

Primăria Constanța a atribuit serviciul de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau clădiri) proprietate privată a municipiului Constanța supuse procedurii de vânzare/emitere aviz DGEF – Lot 1, respectiv Serviciul de evaluare a bunurilor imobile aparținând domeniului public sau privat al municipiului Constanta în vederea fundamentării unor decizii administrative - specifice administrării și gestiunii acestora -Lot 2.

Câștigătorii contractelor sunt Primoval SRL și Androniu Consulting SRL, vezi secțiunea „documente".

Lotul I în valoare de 169.000 lei a revenit lui Androniu Consulting SRL.
 
Androniu Consulting SRL
 
Înființată în 2008, firma cu sediul social în Brăila desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management.

Compania îi are ca asociați pe Alina Maria și Iulian Cosmin Androniu. Bărbatul este și administrator.

În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 421.413 lei, un angajat și profit de 270.748 lei.

Potrivit www.termene.ro, Androniu Consulting SRL figurează cu alte 74 de achiziții directe.
 
Lotul II în valoare de 155.000 lei a revenit celor de la Primoval SRL.
 
Primoval SRL
 
Conform Liciatiapublica.ro societatea Primoval SRL are 53 de contracte obținute prin cumpărare directă în perioada 2018-2023.
Principalele autorități contractante sunt Municipiul Constanța, Administrația Fondului Imobiliar SRL (fost R.A.E.D.P.P.), Confort Urban, R.A.E.D.P.P., Primăria Cernavodă, C.N. APMC și Consiliul Județean Constanța.

Muncipiul Constanța a mai selectat ofertele societății Primoval SRL și a încheiat un contract în valoare de 77.550 lei la sfârșitul anului 2022.
Administrația Fondului Imobiliar  SRL Constanța, fostă R.A.E.D.P.P, a preferat oferta societății Primoval SRL  și a încheiat un contract în valoare de 66.900 lei în septembrie 2023.

Primăria Cernavodă a atribuit către societatea Primoval SRL Constanța cinci contracte în valoare de 141.654,3 lei în intervalul 2021-2023.
Societatea Primoval SRL fostă Sercon Consulting SRL, îi are ca asociați pe Șerban Costel Cătălin și Chirigiu Daniela Maria (cooptată în 2008).
Pentru 2022, compania a declarat o cifră de afaceri de 505.691 lei, profit în creștere cu 39% în valoare de 332.430 lei, dar și datorii de 510.691 lei.

Chirigiu Daniela Maria a fost cooptată în societate în anul 2008 (mof. 2253) și simultan, societatea și-a schimbat numele din Sercon Consulting SRL în Primoval SRL, și obiectul de activitate a devenit Agenții imobiliare și evaluări imobiliare.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Sterie și Dumitru Caradima au cumpărat imobilul de pe strada Siretului nr. 17, Constanța. Ce planuri au cu el?
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii