Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Compania lui Dorin Berbescu, contract de întreținere a echipamentelor video în proiectul Safe City din municipiul Constanța

ro

14 Jan, 2024 12:23 768 Marime text



Primăria Constanța a cumpărat prin achiziție directă serviciul de întreţinere, asistenţă tehnică şi reparaţii cu înlocuire de piese pentru echipamentele sistemelor de supraveghere video din cadrul proiectului „SAFE CITY“.

Valoarea contractului care a revenit companiei Silva Sistems este de 136.420 de lei fără TVA.
 
Despre Silva Sistems SRL

Firma cu sediul social în Constanța a fost înființată în 2001 și se ocupă de activități de servicii privind tehnologia informației.

În anul 2022, societatea a avut o cifră de afaceri de 11.605.667 de lei, un profit net de 2.080.805 lei și unsprezece angajați.

Compania aparține lui Mircea Dorin Berbescu.

Acesta a fost în trecut atât reprezentantul la Constanța al Asociației Pro Democrației dar a activat și în Partidului Umanist Român de pe plan local.

Silva Sistems SRL a încheiat 1.261 contracte de achiziții publice în valoare totală de 17.621.515,32 lei potrivit www.termene.ro
 
Aici puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, potrivit e-licitatie.ro:
 





Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Silva Sistems câștigă un nou contract de la Primăria Constanța. Va livra echipamente informatice (DOCUMENT)

Licitații Constanța Cine a câștigat contractul de elaborare a documentației pentru iluminatul public din cartierul Veterani? (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii