Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Cât și cui plătește Consiliul Județean Constanța pentru studiul de calitate a aerului ? (DOCUMENT)

ro

09 Jan, 2024 17:00 924 Marime text
  • Câștigătorii contractului în valoare de 135.800 de lei sunt gălățenii de la Enviro Ecosmart SRL
  • În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 1.562.079 lei, profit de 678.054 lei și 6 angajați, potrivit www.termene.ro
  • Firma figurează cu alte 76 de contracte din achiziții publice în perioada 2007-2024
  • Gălățenii au mai întocmit studii și planuri de calitate a aerului pentru primăriile din Constanța, Iași, Galați și Brăila, precum și pentru consiliile județene din Galați și Brăila
 


Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de elaborare a Studiului de calitate a aerului în județul Constanța.

Câștigătorii contractului în valoare de 135.800 de lei sunt gălățenii de la Enviro Ecosmart SRL.

Activităţile/ serviciile desfăşurate de prestator vor include asistenţă tehnică pe perioada elaborării Planului de menţinere a calităţii aerului în judeţul Constanţa, în vederea avizării acestuia de către APM şi aprobării prin hotărâre CJC, participare la şedinţele Comisiei Tehnice, sprijin în elaborarea PMCA în județul Constanţa, modificare/ completare ca urmare a observaţiilor primite din partea entităţilor implicate şi/sau a modificărilor legislative, elaborarea propunerii PMCA, a formei finale şi a Studiului aferent.

Firma gălățeană a mai întocmit studii și planuri de calitate a aerului pentru primăriile din Iași, Galați și Brăila, precum și pentru consiliile județene din Galați și Brăila.

În 2021 și Primăria Constanța i-a atribuit un contract similar firmei Enviro Ecosmart SRL, dar cu o valoare ceva mai mică, de doar 125.000 lei.
 
Despre Enviro Ecosmart SRL
 
Enviro Ecosmart SRL este o firmă înființată în anul 2012. Părțile sociale ale firmei sunt deținute 100% de Silvia Drăgan.

În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 1.562.079 lei, profit de 678.054 lei și 6 angajați, potrivit www.termene.ro.

Firma figurează cu alte 76 de contracte din achiziții publice în perioada 2007-2024.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cât plătește Primăria Constanța pentru studiul de calitate a aerului în municipiu?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii