Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații județul Constanța Primăria Limanu a delegat către Iridex Group Salubrizare activitățile de colectare și depozitare deșeuri (DOCUMENT)

ro

17 Aug, 2023 18:00 1224 Marime text
  • Valoarea contractului este de 1.323.726 lei fără TVA
  • Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 198.077.327,53 de lei
  • Cifra de afaceri a companiei  a fost de 135.904.765 lei în anul 2022, cu un profit de 8.107.768 lei raportat un număr de 1147 angajați, potrivit www.termene.ro
  • Potrivit contractului, stația de sortare, va asigura sortarea deșeurilor reciclabile colectate separat din Unitatea Administrativ Teritorială a Comunei Limanu, județului Constanța.
  • Numărul mediu anual de locuitori din aria unde va opera prestatorul (în speță comuna Limanu) este de 6.426 locuitori înregistraţi, inclusiv flotanţii, cuprinși în 4.680 gospodării individuale, 9 instituţii publice şi 298 agenţi economici
 
 
 
Primăria comunei Limanu a atribuit contractul de delegare a gestiunii prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor din localitate fără punerea la dispoziție a infrastructurii tehnico-edilitară.

Câștigătorul contractul este Iridex Group Salubrizare SRL iar valoarea acestuia este de 1.323.726 lei fără TVA.

Potrivit contractului, stația de sortare, va asigura sortarea deșeurilor reciclabile colectate separat din Unitatea Administrativ Teritorială a Comunei Limanu, județului Constanța.

Numărul mediu anual de locuitori din aria unde va opera prestatorul (în speță comuna Limanu) este de 6.426 locuitori înregistraţi, inclusiv flotanţii, cuprinși în 4.680 gospodării individuale, 9 instituţii publice şi 298 agenţi economici.

În perioada sezonului estival se mai adaugă un flux de turisti, în număr de aproximativ 15.000 persoane/sezon pe o perioada de 120 de zile anual.
Deșeurile menajere și similare vor ajunge la stația de sortare colectate impreuna, și anume: hârtie/carton, plastic/metal și sticlă.

Deșeurile reciclabile colectate impreuna (hârtie/carton, plastic/metal si sticla) vor fi sortate, pe fractii in cadrul statiei de sortare.

Conform estimărilor (bazate pe colectările înregistrate în trecut) cantitatea medie anuală de deșeuri reciclabile sortate va fi de circa 700 tone/an.
În urma sortării se estimează că va rezulta o cantitate de aproximativ 525 tone/an deșeuri de hârtie/carton, plastic, metal și sticlă care vor fi trimise la valorificare. Reziduurile de la sortare (aprox. – 175 tone/an) vor fi transferate, de catre operatorul care efectuează activitatea de sortare, spre depozitare la depozitul cu care Unitatea Administrativ Teritorială Limanu are contract.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Asociații Iridex Group Salubrizare sunt Iridex Group, reprezentată de Florin Pascu, societatea Servicii Salubritate București, reprezentată de Cristian Pascu, și Olga Anghel.
 
Firma Iridex Group Salubrizare și-a schimbat sediul din comuna Costinești, satul Schitu, în București, Sectorul 1, Șoseaua București - Ploiești.
 
Iridex Group Salubrizare a fost înființată în 2008 și se ocupă de „colectarea deșeurilor nepericuloase“.
 
Administrator și director general este Dan Tiberiu Anghel.
 
Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 198.077.327,53 de lei.
 
Cifra de afaceri a companiei  a fost de 135.904.765 lei în anul 2022, cu un profit de 8.107.768 lei raportat un număr de 1147 angajați, potrivit www.termene.ro.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 35.82%.
 
Iridex Group Salubrizare a mai încheiat contracte similare cu UAT-urile Siliștea, Târgușor, Crucea, Mircea Vodă, 23 August, Cuza Vodă, Medgidia și Ciocârlia.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Gestiunea și colectarea deșeurilor în comuna Istria din județul Constanța, câștigate de Iridex Group Salubrizare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii