Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații județul Constanța Două firme locale reabilitează trotuarele străzilor din Cernavodă (DOCUMENT)

ro

24 Oct, 2023 17:00 1032 Marime text
  • Primăria orașului Cernavodă a atribuit contract de lucrări de întreținere la trotuare cu pavele prefabricate din beton și redare a circulației pietonale pe mai multe străzi din localitate
  • Contractul pe două loturi în valoare de 1.099.216.73 lei fără TVA a revenit societăților comerciale Danubiss Util Invest și DGI Divert Expert
  • Pentru anul 2022, firma DGI Divert Expert controlată de George Tudor a raportat o pierdere de 32.037 de lei, iar pentru anul 2021 profitul a fost de 574.952 de lei
  • Danubiss Util Invest administrată de Adrian Teodor Anghel figurează cu 59 de achiziții directe potrivit www.termene.ro
 
 
Primăria orașului Cernavodă a atribuit contract de lucrări de întreținere la trotuare cu pavele prefabricate din beton și redare a circulației pietonale pe străzile – 24 Ianuarie, Mihai Eminescu, Ovidiu, Seimeni, precum și lucrări de întreținere trotuare cu asfalt și redarea circulației pietonale pe străzile Răsăritului, 9 Mai și fundătura Mai (Dacia).

Contractul pe două loturi în valoare de 1.099.216.73 lei fără TVA a revenit societăților comerciale Danubiss Util Invest și DGI Divert Expert.


DGI Divert Expert SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2020 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Eremia Grigorescu nr. 1.

Activitatea principală a firmei constă, conform codului CAEN, în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociat unic și administrator este George Tudor.

Firma are încheiate mai multe contarcte publice iar printre autoritățile contractante se află: Energonuclear SA, Universitatea Ovidius Constanța, Ministerul Apărării și Utilități Publice Cernavodă SRL în valoare totală de 57.565.296 lei.

Pentru anul 2022, firma a raportat o pierdere de 32.037 de lei, iar pentru anul 2021 profitul a fost de 574.952 de lei. 

George Tudor mai figurează și în firma DGI Electrocons SRL, unde este asociat (50%), alături de Mirabela Popescu.
 
Danubiss Util Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, Danubiss Util Invest SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Cernavodă, pe strada Victoria, nr. 36 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Medgidiei, din Cernavodă.
 
Asociat unic și administrator este Adrian Teodor Anghel.
 
Societatea figurează cu 59 de achiziții directe (Școala Gimnazială Nr. 1 Cernavodă, Orașul Cernavodă, Municipiul Medgidia, dar și alte autorități contractante.
 
În 2022, Danubiss Util Invest SRL a declarat patru angajați, profit peste 105.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 760.000 de lei.


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Cernavodă cumpără echipamente de fitness de aproape 50.000 de euro de la Seaside Playgrounds SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii