Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Tinmar Energy SA va furniza energie electrică pentru Centrul de Scafandri (DOCUMENT)

ro

18 Oct, 2023 12:41 796 Marime text

Ministerul Apărării Naționale – U.M. 02145 Constanța, Centrul de Scafandri, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit un contract către Tinmar Energy.
 
Obiectul achiziției este furnizare energie electrică de medie tensiune (pentru perioadele octombrie – decembrie 2023 și ianuarie – aprilie 2024).
 
Costul tranzacției este 178.447,5 lei, fără TVA.
 
Criteriul de atribuire al contractului a fost prețul cel mai scăzut, iar durata acestuia este de 7 luni.
 
Centrul de Scafandri și Tinmar Energy au încheiat contractul la data de 5 octombrie 2023 și a fost publicat în SEAP pe 16 octombrie.
 
Despre Tinmar Energy
 
Conform termene.ro, Tinmar Energy SA a fost înființată în anul 2015, sediul este în București, sectorul 1, pe Calea Floreasca nr. 246C și obiectul de activitate este „comercializarea energiei electrice”.
 
Acționariatul Tinmar Energy SA este compus din Martin Oil Energy SA și Augustin Constantin Oancea.
 
Administratorii sunt: Martin Administrare și Management SRL, Gabriel Mustea și Sanda Toader.
 
Numele lui Augustin Constantin Oancea apare în mai multe firme precum: Resort Delta View SRL, Damari One SRL, Get Oil SRL, Eye Mall SRL, AMV Solar SRL, Lumina Solar SRL, Sky Gas Trading SRL, Invest Solar Green Power Two SRL etc.
 
Conform termene.ro, Martin Oil Energy SRL mai figurează în societățile: Intercereal SA, One Proiect 2 SRL, Get Oil SRL, Sydus Consulting SRL, Vision Holdings SRL.
 
De asemenea, Sanda Toader mai apare în Conpet SA, Fiscal Consult SRL, Topconsult LTD SRL.
 
Tinmar Energy SA are în portofoliu 1016 contracte de achiziție publică câștigate. Printre contractanți se numără: Spitalul Municipal Câmpina, Autoritatea Navală Română, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Ministerul Finanțelor, ș.a.
 
Tinmar Energy SA a înregistrat în ultimul an un profit egal cu 523.732.749 de lei, o cifră de afaceri egală cu 9.186.307.186 de lei și o medie de 97 de angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Centrul de Scafandri, o nouă licitație pentru achiziționarea unei platforme pentru scafandri. Contract estimat la 2,5 milioane de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii