Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța. Studiul de fezabilitate pentru reamenajarea parcului din Poarta 6 va fi realizat de un SRL înființat anul trecut! (DOCUMENT)

ro

23 Jun, 2023 00:00 1349 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de  prestări servicii privind achiziţionarea serviciului de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii "Reamenajare spaţiu public zona Parc Poarta 6 (Faleză Sud)"- faza studiu de fezabilitate
  • Contractul a fost atribuit societății Atelier Selin SRL din București la prețul de 192.500 lei fără TVA
  • Potrivit www.termene.ro, pentru primul an de funcționare compania a raportat un profit de 956 lei și datorii de 760 lei
  • Asociat unic al societății este Viorica-Ana Selin iar administrator este Alexandru-Bogdan Selin
  • În toamna anului trecut, Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru Serviciul de Amenajări Urbane, care vizează o investiție în zona Poarta 6 - Faleză Sud
 

Primăria Constanța a atribuit un contract de  prestări servicii privind achiziţionarea serviciului de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii "Reamenajare spaţiu public zona Parc Poarta 6 (Faleză Sud)"- faza studiu de fezabilitate.
Contractul a fost atribuit societății Atelier Selin SRL din București la prețul de 192.500 lei fără TVA.

În toamna anului trecut, Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru Serviciul de Amenajări Urbane, care vizează o investiție în zona Poarta 6 - Faleză Sud.

Mai precis, prin CU 3017 din data de 25 noiembrie 2022, se dorește reamenajarea spațiului public din zona Parc Poarta 6 - Faleză Sud. Documentul este valabil 24 de luni, fiind fizată parcela cu număr cadastral 249843.
 
Despre Atelier Selin SRL
 
Firma a fost înființată în mai 2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură. Are sediul social în București, Șoseaua Pantelimon, nr. 245, Bloc 51, Sector 2.

Potrivit www.termene.ro, pentru primul an de funcționare compania a raportat un profit de 956 lei și datorii de 760 lei.

Asociat unic al societății este Viorica-Ana Selin iar administrator este Alexandru-Bogdan Selin.

Compania nu mai figurează cu alte contracte din achiziții publice.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Parcul din Poarta 6 va fi modernizat!

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii