Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Valu lui Traian, contract cu Diamond 23 Invest SRL Constanța pentru materiale didactice (DOCUMENT)

ro

02 Apr, 2024 17:00 542 Marime text
  • Diamond 23 Invest SRL este deținută și administrată de Ana - Maria Cîju.
Diamond 23 Invest SRL din Constanța a semnat cu Primăria Valu lui Traian contractul vizând furnizarea de materiale didactice specifice pentru cabinetele de limbi moderne și Limba și literatura română din cadrul unităților de învățământ.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, dat fiind că în cadrul licitației deschise organizate anterior pentru atribuirea contractului nu a fost depusă nicio ofertă.
 
Valoarea contractului este de 31.412,19 de lei fără TVA, adică peste 6.300 de euro la cursul actual, finanțarea fiind asigurată prin fonduri europene, în cadrul PNRR.
 
Inițial, autoritatea contractantă estimase contractul la 33.028 de lei fără TVA.
 
Se arată în datele oficiale că „licitația deschisă pentru atribuirea loturilor 1- 5 din cadrul proiectului de achiziție de mobilier și materiale didactice în cadrul proiectului cod F-PNRR-Dotări – 2023 -0849 – Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Comuna Valu lui Traian, județul Constanța a fost inițiată prin publicarea anunțului de participare nr. CN1062477 publicat în SEAP în data de 10.12.2023“.
 
Au mai arătat reprezentanții Primăriei Valu lui Traian că „având în vedere că la data deschiderii ofertelor nu a fost depusă nicio ofertă pentru loturile 1,3 4 și 5, coroborat cu termenele lungi pentru reluarea procedurii, autoritatea contractantă decide atribuirea prezentului contract utilizând ca modalitate „Negocierea fără publicarea prealabilă“ cu încadrarea în prevederile art. 104 alin. (1) din Legea 98/2016 cu modificările și completările ulterioare“.
 
„Termenul de finalizare al proiectului este de 30.06.2024 conform Manualului beneficiarului din noiembrie 2023, iar reluarea licitatiei deschise este imposibilă cu respectarea acestui termen limită“, au mai arătat reprezentanții primăriei.
 
Denumirea achiziției este „Materiale didactice specifice pentru cabinete (LOT 5) în cadrul Proiectului Cod F-PNRR-Dotări – 2023 -0849 – Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ“, iar în datele oficiale se precizează că achiziția presupune furnizarea de dicționare, hărți, dar și alte materiale pedagogice.
 
Durata contractului este de trei luni.
 
Despre Diamond 23 Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 2 aprilie 2024, Diamond 23 Invest SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în Constanța, pe strada Maramureș și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Asociat unic și administrator figurează Ana - Maria Cîju.
 
Conform termene.ro, Diamond 23 Invest SRL figurează cu 31 de achiziții directe (Comuna Lumina, Municipiul București, Liceul Tehnologic Retezat printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Comuna Valu lui Traian și Universitatea Maritimă din Constanța autorități contractante).
 
În 2022, Diamond 23 Invest SRL a declarat un angajat, profit peste 16.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 51.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Achiziții Constanța
Primăria Valu lui Traian achiziționează sedrvicii cadastrale și ridicări topografice proiect „Realizare rețea de alimentare cu gaze”

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii