Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța. Primăria a atribuit un nou contract care vizează reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu (DOCUMENT)

ro

26 Mar, 2024 12:26 448 Marime text


Primăria Constanța a atribuit pe 7 martie a.c., un contract de prestări servicii de Dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții "Reabilitare clădire Colegiul Național Mihai Eminescu".

Câștigătorul achiziției în valoare de 235.000 lei fără TVA este MLP Construct Consulting SRL, vezi secțiunea „documente".

Despre MLP Construct Consulting SRL
 
Firma este fondată în anul 2019, iar pentru anul 2022 a avut o cifră de afaceri de 494.223 lei, profit de 309.474 lei și un singur angajat.
Sediul social este în București.

Asociat unic și administrator este Nicușor Popa.

Amintim că la sfârșitul anului trecut, Primăria Constanța a atribuit și contractul de elaborare a documentației tehnico-economică și execuție lucrări, aferentă obiectivului de investiții „Reabilitare clădire Colegiul Național Mihai Eminescu”.

Valoarea contractului încheiat este de 15.315.000 lei. Acesta a revenit companiilor Bau Klincher Art SRL, Inspeti Building Restauration SRL și Crindesign Proiect SRL.
 

PRECIZĂRI:

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii