Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Power Back-Up Services SRL București furnizează UPS-uri Academiei Navale Mircea cel Bătrân (DOCUMENT)

ro

13 Oct, 2023 14:27 779 Marime text
  • Power Back-Up Services SRL și-a adjudecat Lotul 1 la o valoare de 54.000 de lei fără TVA, iar Lotul 2, la o valoare de 161.850 de lei fără TVA.
  • În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
Power Back-Up Services SRL București și-a adjudecat de la Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 contractele vizând furnizarea UPS-urilor pentru cablare structurată/servere, dar și pentru sisteme computer.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că pentru Lotul 1 vizând serverele au fost depuse opt oferte, dintre care cinci admisibile, iar pentru Lotul 2 vizând computerele au fost depuse șase oferte, doar cinci fiind admisibile, atribuirea fiind făcută prin licitație deschisă.
 
Power Back-Up Services SRL și-a adjudecat Lotul 1 la o valoare de 54.000 de lei fără TVA, iar Lotul 2, la o valoare de 161.850 de lei fără TVA.
 
Despre Power Back-Up Services SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 13 octombrie 2023, Power Back-Up Services SRL a fost înființată în 2009, are sediul social în București, Sectorul 3, strada Popa Nan, nr. 155 și se ocupă de repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice.
 
Firma este controlată de compania bucureșteană Power UPS SRL (asociat unic și administrator Cristian Bucur) și administrată de Cristian Bucur.
 
Power Back-Up Services SRL figurează cu 77 de achiziții directe (UM 01812, R.A. Aeroportul Iași, Inspecția Muncii printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat nouă angajați, profit aproape 640.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,6 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
LIVE TEXT
Noul simulator de navigație al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanța, inaugurat (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii