Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas, achiziție de motorină (DOCUMENT)

ro

05 Mar, 2024 13:13 500 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma Almatar Trans SRL, care o are ca asociat unic și administrator pe Cristina Magdalena Tarara.   
 
Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție motorină Euro 5“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului de furnizare 20 / 20 februarie 2024 este de 436.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Almatar Trans SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, autoritatea contractantă urmează să achiziționeze o cantitate de 80.000 litri de motorină Euro 5, din care: 50.000 de litri la ICDCOC Palas Constanța, 25.000 de litri la Baza Experimentală Bilciurești (județul Dâmbovița) și 5.000 de litri la Baza Experimentală Reghin (județul Mureș).
 
Achiziția se face eșalonat, în funcție de necesitate.

Despre Almatar Trans SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 5 martie 2024, firma Almatar Trans SRL a fost înființată în anul 2000, adresa sediului social este la Sătuc, în județul Buzău, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate“.
 
Asociat unic în Almatar Trans SRL este Cristina Magdalena Tarara, cea care deține și calitatea de administrator. Aceasta mai apare în Ecodava SRL, Warehouse Bitum Store SRL, Ecombustibil Stations SRL și Warehouse Diesel Store SRL.
 
În 2022, Almatar Trans SRL a avut o cifră de afaceri de 289.025.590 lei, un profit de 8.254.943 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 35.
 
Platforma termene.ro informează că Almatar Trans SRL are peste 500 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 700 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 4 martie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

 
Licitații Constanța
CNAIR SA, achiziție de combustibil, în valoare de peste 90.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii