Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Gemys Prodimpex SRL din Focșani livrează torturi aniversare Primăriei Mangalia (DOCUMENT)

ro

29 Aug, 2023 17:00 1285 Marime text
  • Gemys Prodimpex SRL Vrancea este deținută și administrată de Mirela Aura Tuvene.
  • Durata contractului este 12 luni, iar adjudecarea s-a făcut la valoarea estimată inițial de Primăria Mangalia, de 728.000 de lei, adică peste 145.000 de euro, la cursul actual.
  • În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
Gemys Prodimpex SRL din Focșani și-a adjudecat de la Primăria Mangalia contractul vizând furnizarea torturilor aniversare acordate persoanelor cu domiciliul stabil în municipiu.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă pentru acest contract.
 
Durata contractului este 12 luni, iar adjudecarea s-a făcut la valoarea estimată inițial de Primăria Mangalia, de 728.000 de lei, adică peste 145.000 de euro, la cursul actual.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se arată în datele oficiale.
 
În descrierea contractului se face precizarea că acesta vizează achiziționarea de torturi aniversare acordate persoanelor cu domiciliul stabil în Municipiul Mangalia, aflate în următoarele situații: Aniversarea zilei de naștere și a pensionării; Sărbătorirea anilor de căsătorie; Aniversarea zilei de naștere a persoanelor încadrate în grad de handicap grav cu asistent personal, grav și accentuat și persoane fără venit cu vârsta de peste 60 de ani conform dispozițiilor Hotărârii Consiliului Local nr. 35 din data de 10.02.2022 și dispozițiilor Hotărârii Consiliului Local nr. 36 din data de 10.02.2022. Cantități minime și maxime ce urmează a fi solicitate pe durata contractului de 12 luni este: an: Cantitatea minimă estimată contract este de 5.000 torturi Cantitatea maximă contract este de 8.000 torturi“.
 
Despre Gemys Prodimpex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 29 august 2023, Gemys Prodimpex SRL a fost înființată în anul 1997, are sediul social în Vrancea, pe strada Stupilor, nr. 3 și se ocupă de comerț cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie și produselor zaharoase, în magazine specializate.
 
Firma are două puncte de lucru în București, Sectorul 3.
 
Asociat unic și administrator este Mirela Aura Tuvene, al cărei nume figurează și în Green A. Prime Properties SRL, Victoory Cake SRL și Victoory Premium Cake SRL, toate din Vrancea.
 
Gemys Prodimpex SRL figurează cu 26 de achiziții directe (Municipiul Mangalia autoritate contractantă) și un contract public, respectiv cel de acum, cu Municipiul Mangalia.
 
Cifrele Gemys Prodimpex SRL arată că în 2022 societatea a declarat șase angajați, profit peste 140.000 de lei și cifra de afaceri aproape 1,3 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firma lui Laurențiu Duță de la 3 Sud-Est va organiza Zilele Mangaliei
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii