Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Fourmar Construct Management SRL se va ocupa de proiectarea și execuția lucrărilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Castelu. Primăria achită circa 400.000 de euro (DOCUMENT)

ro

16 Mar, 2024 16:00 603 Marime text
  • Fourmar Construct Management SRL este deținută și administrată de Alexandru Adrian Stîngă.
Fourmar Construct Management SRL din Techirghiol și-a adjudecat, prin procedura simplificată, de la Primăria Castelu, contractul de proiectare și lucrări de creștere a eficienței energetice la Școala Gimnazială Nr. 1 din comună.


Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că, în cadrul procedurii de atribuire a fost depusă o singură ofertă.


Conform sursei citate, valoarea contractului este de 2.018.000 de lei fără TVA, sumă ce depășește 400.000 de euro, la cursul actual.


Inițial, achiziția fusese estimată de către primărie la 2.018.068,55 de lei fără TVA.


Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.


Denumirea achiziției este „Contract achiziție servicii de proiectare, asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe durata execuției și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru obiectivul de investiții «Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei la Șc. Gimnazială Nr.1 com. Castelu judetul Constanța»“.


Despre Fourmar Construct Management SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 15 martie 2024, Fourmar Construct Management SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul social în Techirghiol, pe strada Bucovinei, nr. 4 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Asociat unic și administrator este Alexandru Adrian Stîngă, iar în 2022 societatea a declarat doi angajați, profit peste 510.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 920.000 de lei.

Conform termene.ro, Fourmar Construct Management SRL figurează cu două contracte publice, la Castelu.


În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cumpărări directe Constanța
Primăria Cogealac vrea să construiască o piață agro-alimentară supraetajată! Casa Proiect Instal Consult SRL întocmește SF, cu peste 50.000 de euro (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii