Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Eurotechnic Ind SRL, un nou contract cu Primăria Mangalia pentru Grădina de Vară. Lucrări de peste 1,88 de milioane de euro (DOCUMENT)

ro

23 Aug, 2023 11:24 1149 Marime text
  • Eurotechnic Ind SRL este deținută și administrată de Cristian Drăgan.
  • Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
Eurotechnic Ind SRL și-a adjudecat un nou contract de la Primăria Mangalia, după cel câștigat în toamna 2021, pentru Grădina de Vară din municipiu.
 
Acum, firma din Mangalia se va ocupa de execuția lucrărilor de reabilitare, în cadrul proiectului „Sistematizare pe verticală a zonei Grădina de Vară, Municipiul Mangalia, Județul Constanța“.
 
Contractul a fost adjudecat prin procedura simplificată, fiind depuse trei oferte pentru această achiziție, dar una singură fiind admisibilă.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 9.325.925,76 de lei fără TVA, adică peste 1,88 de milioane de euro, la cursul actual, față de suma estimată inițial de primărie, de 9.367.428,71 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se mai precizează în datele oficiale.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că acesta vizează reabilitarea și reconfigurarea spațiilor aferente obiectivului, împreună cu executarea lucrărilor de întreținere și igienizare / curățare a Grădinii de Vară.
 
Acest lucru, spune Primăria Mangalia, „va însemna creșterea valorii Municipiului Mangalia ca destinație atât culturală, cât și turistică“.
 
„Prin încurajarea proiectelor integrate care să cuprindă dezvoltarea culturală se urmărește întărirea principalei pârghii a dezvoltării economiei locale și promovarea unei abordări de tip dezvoltare prietenoasă cu mediul care să favorizeze atât turismul, cât și să diminueze fenomenul de excluziune socială“, potrivit primăriei.
 
Conform sursei citate, lucrările contractate acum presupun: „1. Corp C1 – Casierie –propunere demolare și înființare acces cu scară exterioară nouă; 2. Corp C2 – Clădire proiector – reabilitare; 3. Corp C3 – Grup sanitar – reabilitare, extindere și dotare; 4. Corp C4 -Vestiar – se va demola, se va realiza un nou corp de clădire din structură ușoară S-33mp“.
 
Despre Eurotechnic Ind SRL
 
În septembrie 2021, Eurotechnic Ind SRL a semnat cu Primăria Mangalia contractul vizând serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru Reabilitare Grădina de Vară din municipiu.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 23 august 2023, Eurotechnic Ind SRL a fost înființată în 2001, are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, nr. 12 și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.
 
Asociat unic și administrator este Cristian Drăgan, al cărui nume se regăsește și în Armalis Ship SRL Mangalia, Ciel Jardin SRL Mangalia, Crandaz Nav SRL Mangalia, Fabrica de Betoane și Prefabricate CDC SRL Hagieni și Spiga D&R SRL Hagieni.
 
Conform sursei citate, Eurotechnic Ind SRL figurează cu 84 de achiziții directe (Direcția Cultură și Sport Mangalia, Municipiul Mangalia, Spitalul Municipal Mangalia, Colegiul Economic Mangalia, dar și alte autorități contractante) și două contracte publice, ambele încheiate cu Municipiul Mangalia.
 
În 2022, Eurotechnic Ind SRL a declarat un angajat, profit peste 1,92 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,49 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce firmă va reabilita Gradina de Vară din Mangalia (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii