Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Direcția Regională Drumuri și Poduri Constanța a achiziționat lucrări de marcaje rutiere de peste un milion de euro. Iată de la ce firmă (DOCUMENT)

ro

28 Feb, 2024 17:00 736 Marime text
  • Obiectul achiziției îl reprezintă lucrări de marcaje rutiere executate în strat subțire pe drumurile din administrarea DRDP Constanța
  • Conform anunțului de atribuire, durata contractului este de 12 luni, iar criteriul atribuirii a fost prețul cel mai scăzut
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Constanța, a făcut o achiziție de 5.772.658,92 de lei, fără TVA (peste un milion de euro la cursul actual).
 
Obiectul achiziției îl reprezintă lucrări de marcaje rutiere executate în strat subțire pe drumurile din administrarea DRDP Constanța.
 
Conform anunțului de atribuire, durata contractului este de 12 luni, iar criteriul atribuirii a fost prețul cel mai scăzut.
 
Autoritatea contractantă a încheiat contractul cu Vesta Investment, la data de 27 februarie 2024. Tot pe 27 februarie, atribuirea a fost publicată în SEAP.
 
Despre Vesta Investment
 
Firma a apărut pe piață în anul 1994, potrivit termene.ro. Ea are sediul în Otopeni, județul Ilfov și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”.
 
Vesta Investment SRL este controlată de: Radu – Ștefan Spirea – Andrei, Camelia – Ileana Spirea – Andrei și Spirea Andrei Emil.
 
Administratorul este Radu – Ștefan Spirea – Andrei.
 
Potrivit termene.ro, Radu – Ștefan Spirea – Andrei apare și în: Vesta Media SRL, Ediltrafic SRL, Caron Trans SRL, Marca Plast SA, Multitest Idea SRL, Afro Cosmetica SRL și Vesta Medcom SRL (toate radiate). Spirea Andrei Emil mai apare în Erosconstruct SA și Getema Production SRL (ambele radiate). De asemenea, Camelia – Ileana Spirea – Andrei apare și în Cael Tehno Plus Impex SRL, respectiv Marca Plast SA (radiată).
 
Potrivit sursei citate, Vesta Investment SRL are încheiate 2.876 de achiziții directe și 108 achiziții publice.
 
Vesta Investment SRL a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 57 de milioane de lei, un profit de peste 11 milioane de lei și o medie de 200 de angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:
Licitații Constanța Aproximativ 1,2 milioane de lei plătiți de Direcția Regională de Drumuri și Poduri pentru scule și unelte (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii