Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța DAF Consulting Star SRL și YLO Star Consulting Construction SRL vor construi un centru de colectare deșeuri în Lumina (DOCUMENT)

ro

29 Jan, 2024 17:00 978 Marime text
  • DAF Consulting Star SRL și YLO Star Consulting Construction SRL și-au adjudecat contractul la o valoare de peste 1,9 milioane de lei fără TVA.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Companiile DAF Consulting Star SRL și YLO Star Consulting Construction SRL și-au adjudecat de la Primăria Comunei Lumina contractul pentru construirea unui centru de colectare deșeuri prin aport voluntar.
 
La începutul acestui an, DAF Constulting Star SRL și YLO Star Consulting Construction SRL și-au adjudecat de la Primăria Lumina contractul pentru renovarea sediului serviciului de salubrizare din comună.
 
Informația privind atribuirea noului contract de la Lumina a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse cinci oferte pentru contract, dar doar patru fiind admisibile.
 
Denumirea achiziției este „Construire Centru de Colectare deșeuri prin aport voluntar“, iar valoarea totală a contractului este de 1.904.204,72 de lei fără TVA, inițial achiziția fiind estimată la 2.171.821 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre DAF Consulting Star SRL
 
În iunie 2023, DAF Consulting Star SRL s-a aflat prin companiile care și-au adjudecat contractul vizând renovarea sediului administrativ Asistență socială – Asistență Medicală Comunitară.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 29 ianuarie 2024, DAF Consulting Star SRL a fost înființată în anul 2009, are sediul social în Medgidia, pe strada Porumbeilor, nr. 5 și se ocupă în principal de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Asociat unic și administrator al DAF Consulting Star SRL este Daniela Deacu, al cărei nume se regăsește și în D.A.G. Project Plus SRL.
 
Potrivit termene.ro, DAF Consulting Star SRL figurează cu 23 de achiziții directe (Primăria Negru Vodă, Comuna Grădina, Comuna Deleni printre autoritățile contractante) și două contracte publice (cu Primpăria Comunei Lumina).
 
În 2022, firma a declarat patru angajați, profit aproape 650.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 6,78 de milioane de lei.
 
Despre YLO Star Consulting Construction SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 29 ianuarie 2024, YLO Star Consulting Construction SRL a fost înființată în anul 2020, are sediul social în Constanța, pe bulevardul IC Brătianu, nr. 98 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator al YLO Star Consulting Construction SRL este Lenuța Lelia Dumitrescu.
 
Conform termene.ro, YLO Star Consulting Construction SRL figurează cu o achiziție directă (Orașul Hârșova autoritate contractantă) și patru contracte publice (Comuna Lumina, Comuna Grădina, Comuna Adamclisi autorități contractante).
 
În 2022, societatea a declarat un angajat, profit peste 120.000 de lei și cifra de afaceri peste 875.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce firme vor renova sediul serviciului de salubrizare din Lumina, județul Constanța? (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii