Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Consiliul Județean a atribuit contractul de reparații curente la Centrul Militar Zonal. Date despre câștigător (DOCUMENT)

ro

30 May, 2024 17:00 717 Marime text
  • Câștigătorul contractului în valoare de 575.618,12 lei fără TVA sunt cei de la Malcons-Com SRL
  • Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 139.117 de lei
  • Liliana Manole este asociat unic și administrator al companiei

     
 
 
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de lucrări de reparații curente și zugrăvit la Centrul Militar Zonal.

Câștigătorul contractului în valoare de 575.618,12 lei fără TVA sunt cei de la Malcons-Com SRL.
 
Despre SC Malcons-Com SRL
 
Potrivit Termene.ro, SC Malcons-Com SRL are sediul social în Constanța, pe strada Dionisie Cel Mic, a fost fondată în 1994, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Liliana Manole, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 139.117 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, SC Malcons-Com SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Liceul Teoretic „Ovidius“ Constanța, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul“, Administrația Fondului Imobiliar SRL, Consiliul Județean Constanța, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, Universitatea Ovidius Constanța, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Casa Corpului Didactic Constanța, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, dar și Universitatea Maritimă din Constanța.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

 
Iată cine a schimbat gardul BCCO Constanța și cine reabilitează Posturile de Poliție din Lipnița, Independența și Ostrov! (DOCUMENTE+FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii