Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța. Cine livrează elementele de caroserie pentru autobuzele CT BUS? (DOCUMENT)

ro

22 Jan, 2024 17:00 814 Marime text
  • CT BUS SA a atribuit pe două loturi un contractul vizând achiziție elemente de caroserie pentru vehiculele din flota sa pentru o perioadă de 24 luni.
  • Primul lor a fost câștigat de New Kopel Car Import SRL pentru suma de 502.138.55 lei fără TVA iar cel de-al doilea lot a revenit celor de la Autoutil Rom SRL pentru 652.801.34 lei fără TVA, potrivit informației publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice
 



 
CT BUS SA a atribuit pe două loturi un contractul vizând achiziție elemente de caroserie pentru vehiculele din flota sa pentru o perioadă de 24 luni.

Primul lor a fost câștigat de New Kopel Car Import SRL pentru suma de 502.138.55 lei fără TVA iar cel de-al doilea lot a revenit celor de la Autoutil Rom SRL pentru 652.801.34 lei fără TVA, potrivit informației publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, vezi secțiunea „Documente”.


Despre Autoutil Rom SRL
 
Conform termene.ro, Autoutil Rom SRL a fost înființată la data de 2 septembrie 2008, are sediul social pe Șoseaua București - Ploiești nr. 110, Ciolpani, județul Ilfov și obiectul de activitate este „comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone).”
 
Asociații companiei sunt Aykol Huseyin Ulvi (cetățean turc) și persoana juridică Anadolu Automobil Rom SRL. Capitalul social este deținut în proporție de 95% de Aykol Huseyin Ulvi (380 de lei), iar restul de 5% îi revine firmei Anadolu Automobil Rom SRL (20 de lei).
 
Administratorul Autoutil Rom SRL este Aykol Huseyin Ulvi care mai apare și în firmele: Anadolu Automobil Rom SRL, Isuzu Bus & Trucks SRL, Curativmed SRL și Golden Coffee SRL.
 
De cealaltă parte, Anadolu Automobil Rom SRL mai figurează în Isuzu Bus & Trucks SRL, Curativmed SRL și Golden Coffee SRL.
 
Autoutil Rom SRL are încheiate 22 de contracte de achiziție publică, cu autorități contractante precum: Oradea Transport Local SA, Societatea de Transport Public Iași SA, Societatea de Tansport București STB SA etc. Potrivit termene.ro, Autoutil Rom SRL a câștigat 16 contracte de la CT BUS SA (inclusiv cel de față). Ultimul datează din 28 august 2023.
 
Societatea a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri egală cu 5.649.143 de lei, o pierdere egală cu 188.208 lei și o medie de 21 de angajați.
 
Despre New Kopel Car Import SRL
 

În 2022, compania New Kopel Import SRL, înființată în 2010, cu sediul social în Otopeni a raportat o cifră de afaceri de  79.836.449 lei, profit de 3.005.452 lei și numai 2 angajați.

Asociat unic este S. Shlomo Car Rent (1987) Limited cu sediul în Israel iar administratorii firmei sunt: Asi Shmeltzer și Dorin Meir Vadai, cetățeni israelieni.

Asi Shmeltzer figurează ca reprezentant și în New Kopal România SRL, Union Motors Car Sales SRL, New Kopal Car Sales SRL dar și în Union Motors Romana SRL.

New Kopel Car Import SRL mai are 15 achiziții directe castigate potrivit www.termene.ro.

Compania este parte a SIXT Group România, importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD, în România.

În ultimii ani, BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice, inclusiv în municipiul Constanța dar are și o prezență europeană semnificativă.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.  
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CT BUS SA cumpără servicii de asigurare de aproape 2 milioane de lei (DOCUMENT)

S-a semnat contractul de furnizare autobuze electrice și stații de încărcare electrice pentru municipiul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii