Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Centru de monitorizare în Dumbrăveni! Ce firmă și-a adjudecat contractul pentru tehnică și echipamente (DOCUMENT)

ro

11 Oct, 2023 13:52 895 Marime text
Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Dab IT Outsourcing SRL și-a adjudecat recent și contractul privind Centrul de monitorizare în timp real a situației și a traficului rutier din comuna constănțeană Cerchezu, iar acum, la Dumbrăveni.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Dab IT Outsourcing SRL din Ploiești, Prahova și-a ajudecat de la Primăria Dumbrăveni contractul vizând noul centru de monitorizare pe care autoritățile vor să-l realizeze în comună, inclusiv pentru supravegherea traficului rutier.
 
Un contract similar a fost semnat recent de firma ploieșteană și cu Primăria Comunei Cerchezu, din județ.
 
În ce privește contractul de la Dumbrăveni, acesta are o valoare totală de 943.830 de lei fără TVA, atribuirea făcându-se prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că, inițial, investiția fusese estimată la 947.455 de lei fără TVA, nefiind posibilă subcontractarea.
 
Titlul contractului este „Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate- Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem Wi-fi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare, instruire“.
 
Conform sursei citate, contractul se înscrie în Proiectul „Asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local) - Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Investiția I.1.2 –Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC,  – PNRR C10-I.1.2“.
 
Autoritatea contractantă a precizat că activitățile contractului se vor derula în trei etape, după cum urmează:
 
„ETAPA I: Emiterea ordinului de începere pentru elaborarea Proiectului Tehnic de Securitate (piese scrise, piese desenate), inclusiv documentațiile pentru avizele solicitate. La finalizarea documentațiilor și predarea acestora, Autoritatea Contractantă va depune spre aprobare, dacă Legea nr. 333/2003 o impune, Proiectul Tehnic de Securitate la IPJ. Autoritatea Contractantă va emite certificatul de urbanism și va obține avizele solicitate pe baza documentațiilor pentru avize livrate de contractant și aprobate, în cadrul primei etape.
 
ETAPA II: Emiterea ordinului de începere pentru furnizarea echipamentelor care va coincide cu data emiterii ordinului de prestare a serviciilor de la etapa I.
 
ETAPA III: Emiterea ordinului de începere pentru asistența tehnică pe perioada de montaj / instalare a echipamentelor și a cablurilor de rețea. Această etapă se va demara numai după finalizarea Proiectului Tehnic de Securitate și avizarea acestuia de către IPJ dacă Legea nr. 333/2003 o impune și după obținerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism“.
 
Durata contractului este de șapte luni.
 
Despre Dab IT Outsourcing SRL
 
Recent, Dab IT Outsourcing SRL și-a adjudecat contractul privind Centrul de monitorizare în timp real a situației și a traficului rutier din comuna constănțeană Cerchezu.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 5 octombrie 2023, Dab IT Outsourcing SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în Ploiești, județul Prahova, pe strada Clemenței, nr. 16 și se ocupă de activități de consultanță în tehnologia informației.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Zefirului, din Ploiești.
 
Asociați cu părți egale sunt Andreea Dragomir și Eusebiu Bogdan Dragomir, ultimul fiind și administratorul societății.
 
Amândoi figurează și în Dab Store Distribution SRL, iar Andreea Dragomir are și un PFA.
 
Dab IT Outsourcing SRL figurează cu 53 de achiziții directe (Comuna Albești-Paleologu, Comuna Niculești, Comuna Plugari, dar și alte autorități contractante) și patru contracte publice (Primăria Comunei Cornu, Comuna Ștefești, printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat nouă angajați, profit aproape 160.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 8,02 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Asfalt Dobrogea SRL va moderniza două străzi din comuna Dumbrăveni, județul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii