Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Asocierea Transguard Security - X Guard Security System a câștigat contractul de servicii de pază civilă și fixă la obiectivele CNACN SA (DOCUMENT)

ro

06 Dec, 2023 17:00 1184 Marime text
  • Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit Asocierii formate din Transguard Security SRL și X Guard Security System SRL contractul vizând servicii de pază civilă și fixă prin patrulare auto la obiectivele companiei
  • Contractul a fost atribuit la valoarea de 2.308.259.52 lei fără TVA
  • Asociat unic în Transguard Security SRL este Ileana – Corina Ușmec, cea care deține și calitatea de administrator
  • Asociații X Guard Security System SRL sunt Ines Magdalena Bercaru și Valentin Tărnaru. Bărbatul deține și calitatea de administrator
 
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit Asocierii formate din Transguard Security SRL și X Guard Security System SRL contractul vizând servicii de pază civilă și fixă prin patrulare auto la obiectivele companiei.

Rezultatul achiziției a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă la valoare de 2.308.259.52 lei fără TVA.
 
Date despre Asocierea câștigătoare
 
Transguard Security SRL
 
Potrivit termene.ro, Transguard Security SRL a fost înființată în anul 2006, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Activități de protecție și gardă“.
 
Asociat unic în Transguard Security SRL este Ileana – Corina Ușmec, cea care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în două firme în funcțiune: Interconst 2005 SRL (asociat, cu 80%, și administrator) și Transguard Protect SRL (asociat, cu 60%, și administrator).
 
În 2022, Transguard Security SRL a avut o cifră de afaceri de 17.346.688 lei, un profit de 1.877.262 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 359.
 
Platforma termene.ro informează că Transguard Security SRL are 35 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
X Guard Security System SRL
 
Potrivit termene.ro, X Guard Security System SRL a fost înființată în anul 2016, adresa sediului social este în localitatea Tunari, Ilfov iar obiectul de activitate este „Activități de protecție și gardă“.
 
În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 18.856.501 lei, 372 de angajați și o pierdere de 1.803.873 lei.
Asociații X Guard Security System SRL sunt Ines Magdalena Bercaru și Valentin Tărnaru. Bărbatul deține și calitatea de administrator.
Firma mai figurează cu alte patru contracte din achiziții publice, dintre care trei au fost încheiate cu Ministerul Tineretului și Sportului.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța Sandunav Intermed SRL și Serv-Reparații DIV SRL, contract cu Administrația Canalelor Navigabile pentru un ponton de acostare în Agigea (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii