Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Asfalt Dobrogea SRL modernizează cu 3,08 milioane de euro străzile din Murfatlar (DOCUMENT)

ro

13 Mar, 2024 16:05 731 Marime text
  • Asfalt Dobrogea SRL este deținută de Vasilica Comănescu și Iurin Pancencu.
Asfalt Dobrogea SRL și-a adjudecat, prin procedura simplificată, contractul vizând modernizarea străzilor din Murfatlar, finanțarea fiind asigurată prin PNI Anghel Saligny.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că, în cadrul procedurii de atribuire, au fost depuse patru oferte, din care trei au fost considerate neconforme, una singură fiind admisibilă.
 
Conform sursei citate, valoarea contractului este de 15.316.455,16 lei fără TVA, adică peste 3,08 milioane de euro, la cursul actual.
 
Inițial, contractul fusese estimat de către Primăria Murfatlar la 15.338.383,14 lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract de execuție: Execuția lucrărilor pentru implementarea investiției publice: Reabilitare și modernizare străzi în orașul Murfatlar, județul Constanța- finanțat prin PNI Anghel Saligny“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Se arată în descrierea achiziției că „în cadrul proiectului de investiții au fost prevăzute a fi reabilitate și modernizate următoarele străzi în UAT Oras Murfatlar: Nicolae Bălcescu, Dimitrie Cantemir, Nicolae Titulescu, Nichita Stănescu, Duzilor, General Vasile Milea, Tineretului, Nicolae Iorga tr 1, Mircea Eliade, Junimii, Industrială 1, Aleea Garofiţei, Aleea Liliacului, Aleea Narciselor, Aleea Zambilelor, Aleea Mărgăritarelor, Aleea Trandafirului, Aleea Ghiocelului, Mihai Eminescu, Mihail Kogalniceanu cu o lungime cumulată de 7 184 m“.
 
Despre Asfalt Dobrogea SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la 13 martie 2024, Asfalt Dobrogea SRL a fost înființată în anul 2008, are sediul social în Constanța, pe strada Interioară, nr. 4 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu și Iurin Pancencu, ultimul fiind și administrator, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Numele Vasilicăi Comănescu se regăsește și în Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Iurin Pancencu figurează și ca administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL și Comprest Util SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu figurează și în Luxury Anis SRL, Revers SRL, dar și ca administrator Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Asfalt Dobrogea SRL figurează cu 81 de achiziții directe (Comuna Horia, Comuna Limanu, Orașul Eforie printre autoritățile contractante) și 85 de contracte publice (Orașul Murfatlar, Orașul Techirghiol, Comuna Crucea printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 83,37 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Murfatlar, județul Constanța anunță închirierea unui spațiu cu destinaţia de cabinet medical
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii