Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Artalexia AMM Construct SRL, contract cu Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

ro

27 Nov, 2023 17:00 991 Marime text
  • Artalexia AMM Construct SRL este deținută și administrată de Marian Iftode.
Artalexia AMM Construct SRL din Galați și-a adjudecat de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța contractul vizând lucrările de reparații și renovare la Centrul de Îngrijire și Asistență Socială (CIA) Poarta Albă.
 
Informațiile privind contractul au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea a avut loc prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte admisibile.
 
Titlul contractului este „Lucrări de reparații generale și renovare (reparații acoperiș clădire anexa, reparații sala de baie din pavilionul beneficiarelor femei, reparații sala de baie din pavilonul beneficiarilor bărbați) la CIA Poarta Albă“.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 269.392,9 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de către DGASPC de 301.022,14 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre Artalexia AMM Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 27 noiembrie 2023, Artalexia AMM Construct SRL a fost înființată în anul 2014, are sediul social în Vânători, județul Galați, pe strada Silozului, nr. 4A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Marian Iftode, iar firma figurează cu șapte achiziții directe (DGASPC Galați și Autoritatea Navală Română printre autoritățile contractante) și opt contracte publice (DGASPC Constanța, Orașul Măcin, Asociația Înapoi la Muncă printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat zece angajați, profit peste 7.700 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,07 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Garda de Coastă contractează servicii de transport aerian pentru 2024 (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii