Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a primit o singură ofertă pentru contractul de 1,9 milioane de euro pentru diguri (DOCUMENTE)

ro

02 Sep, 2023 16:23 1267 Marime text
  • Asocierea Marine Research SRL (leader), Hydro Proiect Invest SRL și compania Sixense Monitoring din Franța, cu subcontractanții Helimap System (din Elveția) și Sixense Solutions SRL au depus singura ofertă pentru contract.
  • În prezent, procedura se află în derulare, urmând ca atribuirea să se facă prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.

O singură ofertă a fost depusă pentru contractul de 1,9 milioane de euro scos la licitație de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța vizând digurile pe care le are în administrare.


În prezent, procedura se află în derulare, urmând ca atribuirea să se facă prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.


Potrivit datelor oficiale publicate în SEAP, pentru contract a fost depusă o ofertă din partea asocierii Marine Research SRL (leader), Hydro Proiect Invest SRL și compania Sixense Monitoring din Franța, cu subcontractanții Helimap System (din Elveția) și Sixense Solutions SRL.


Contractul cu CN APM SA Constanța vizează „prestarea de servicii de urmărire curentă a comportării în timp pentru următoarele diguri aflate în administrarea CN APM SA Constanța“, fiind vorba despre digul de adăpostire din zona de Nord a Portului Constanța, digul de Sud din Portul Constanța, digul de Nord din Zona Midia, digul de Sud din Zona Midia și digul de larg din Zona Mangalia.

Valoarea estimată a contractului este de 9.453.000 de lei, adică circa 1,9 milioane de euro, la cursul actual, iar durata contractului este de 48 de luni.

 

Despre leaderul Marine Research SRL

În 2020, Marine Research SRL și-a adjudecat contractul vizând urmărirea comportării în timp a digului Prelungire Dig de Larg

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 septembrie 2023, Marine Research SRL a fost înființată în 2010, are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Copilului nr. 6-12 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.


Asociat unic și administrator este Alexandru Dan Ionescu, al cărui nume se leagă și de Marinareservation.com SRL București.


În 2022, Marine Research SRL a declarat 11 angajați, pierderi peste 460.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,45 de milioane de lei.


Potrivit Confidas.ro, compania Marine Research SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.400.202 lei, printre autoritățile contractante regăsindu-se Administrația Bazinală de Apă Mureș, CN APM SA Constanța, Administrația Parcului Național Porțile de Fier, RA ACN Bega Timiș și SPEEH Hidroelectrica SA.

 

Despre Hydro Proiect Invest SRL

În 2022, Hydro Proiect Invest SRL și-a adjudecat alături de alte firme contractul de la ABADL privind apărarea împotriva inundațiilor la Babadag.

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 septembrie 2023, Hydro Proiect Invest SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în București, pe Calea Griviței, nr. 242 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Asociați sunt Cristian Eugen Vuta și Mișu Cioc (al cărui nume se regăsește și în Eolhid Design SRL București), iar administrator este Anca Balanov.


În 2022, Hydro Proiect Invest SRL a declarat 19 angajați, profit peste 145.000 de lei și cifra de afaceri peste 2,13 milioane de lei.


Potrivit Confidas.ro, compania Hydro Proiect Invest SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 5.366.133,67 de lei, printre autoritățile contractante regăsindu-se ABA Buzău Ialomița, ABA Someș Tisa, ABA Siret, dar și altele.
 

Despre subcontractorul Sixense Solutions SRL

Potrivit termene .ro, platformă consultată pe 1 septembrie 2023, Sixense Solutions SRL a fost înființată în 2020, are sediul social în București, Sectorul 2, strada Banul Dumitrache, nr. 30 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Societatea este deținută de compania franceză Soletanche Freyssinet (care se regăsește și în Freyrom SA București) și administrată de Mariana Gârstea.

În 2022, Sixense Solutions SRL a declarat opt angajați, profit peste 230.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,69 de milioane de lei.

Conform sursei citate, firma figurează cu patru achiziții directe (autorități contractante Orașul Ulmeni și Algorithm Residential S3 SRL).

În Secțiunea Document puteți consulta Declarația de participare din SEAP, dar și anunțul privind deschiderea procedurii pentru atribuirea contractului.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Constanța
Administrația Porturilor Maritime SA, licitație deschisă pe 1,9 milioane de euro pentru diguri (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii